Vierailija

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvitellaan vaikka tilanne, että jollain yliopisto-opettajalla on häntä nuorempi tyttöystävä, joka pääsee samaan yliopistoon opiskelemaan. Eikö tyttö saisi siis opiskella ollenkaan kursseja, joita hänen miesystävänsä opettaa? Häneltähän voisi vaikka jäädä tutkinto suorittamatta sen takia.Eli ei tosiaan ole väärin, jos tyttö on vapaaehtoisesti mukana ja seurustelu ei vaikuta numeroihin.

Eettisesti en sitä pidä mitenkään " moraalittomana" tai " tuomittavana" . Jos pitäisin se olisi henkilökohtainen mielipiteeni, ei asiaan lainsäädännöllinen näkökulma. Jos olisi niin kaikilla työpaikoilla syntyvät parisuhteet jouduttaisiin kieltämään.Yliopisto on eri asia kuin koulu. Yliopistoissa opiskelee eri ikäisiä ja eri elämänkokemuksen omaavia henkilöitä. Kyse on kaikin tavoin aikuisista ihmisistä. Tiedekuntien henkilökunta osallistuu monilla erilaisilla tavoilla opiskelijatoimintaan, myös alkoholin merkeissä pikkujouluissa jne. Tulisiko sellaiset työntekijät erottaa ja heitä syyttää huonon työilmapiirin luomisesta?Aikuisten parisuhteet ovat henkilökohtaisia eivätkä kuulu ulkopuolisten spekuloinnin alle. Virassaan toimivien epäpätevyyteen puututaan tiedekunnan työntekijöiden taholta jos sitä mietit, mutta vain tarvittaessa (viitt. objektiivisuuteen).

hän osaa pitää tuollaiset asiat irti toisistaan. Kyllä omaa kultaansakin kohtaan voi olla työasioissa objektiivinen. Ellei voi, on väärällä alalla.

jana. Jos opettajalla on tapana tapailla omia oppilaitaan niin kyllä se kertoo opettajan kypsyydestä jotain, ja panee epäilemään esim sen arvostelun tasapuolisuutta. Opettajien keskuudessa tuota kyllä katsotaan kieroon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat