Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi nappikuulokkeiden johdot menevät solmuun, vaikkei niihin kukaan edes koske?

Vierailija

Hesarin Nyt-liitteessä pohdittiin tätä, ja kai päädyttiin siihen että ihmeitä ja selittämättömiä asioita tosiaan tapahtuu. :DMitä vastaavia henkimaailman asioita teillä tapahtuu?Meillä ihmetellään sitä, että missä on se paikka, johon kaikkien sukkien pari aina haluaa mennä ja usein meneekin? Kuinka paljon siellä täytyykään niitä olla ja ilmeisesti ihan hyvät bileet kun kaikki sinne aina haluaa... :DJa ennenkaikkia, tosikot tervetuloa tähän ketjuun kertomaan että pitäis ottaa lääkkeet... :D

Kommentit (8)

siten että ovat aina väärässä kerroksessa. Kaksikerroksinen kämppä ja monta laturia, ikinä niitä ei vaan nää rappusissa matkalla, mystistä on... :)

Miten se VOI tursuta sieltä korkin välistä ;-) Kyllä siinä on pieni ihminen avuton toisinaan Elämää Suurempien Asioiden äärellä! =D

Tai sitten muistan väärin. Yleinen ongelma joka tapauksessa on.Meillä katoaa nyt tutteja: laskin, että olen ostanut ainakin 5-6 kahden tutin pakettia, tänään ei löytynyt yhtään tuttia. Vauva huusi pää punaisena kunnes sain käsiini yhden tutin. Nyt illan mittaan niitä pukahti esiin vielä kaksi, mutta suurin osa on ollut hukassa kauemmin - myös neljä kuudesta uusimmasta.

latureiden johdot, vaikka aina laitan laturit lipaston eri laatikkoon ovat solmussa keskenään samassa laatikossa kun seuraavan kerran tarvitsen.

Tytön hiusponkkareita on kadonnut satamäärin.

vie pesäänsä milloin mitäkin( kaikki perheensjäsenet VANNOVAT etteivät ole kyseistä tavaraa ottaneet). Tavallisesti palauttaa omaisuuden rähinän päätteeksi.

Henkiaktiviteeti ilmenee välillä mm. pystyssä olevan ketsuppipullon ylivuodolla/silityslauta kaatuu koskematta yms.

Elämää on monenlaista =)

Uusimmat

Suosituimmat