Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kertokaa joku hyvä resepti.

Kommentit (3)

SUKLAA-CAPPUCCINOMOUSSE



4 annosta



1 rkl Pirkka Choco Cappuccino -jauhetta

3 rkl kiehuvaa vettä

100 g maitosuklaata

100 g Pirkka Kevyt tuorejuustoa,

maustamaton

(1/2 rkl konjakkia tai viskiä)



1 prk (2 dl) vispikermaa

1 tl vanilliinisokeria



Päälle: suklaalastuja



Vuole suklaalevystä veitsellä lastuja jälkiruoan koristeluun. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi, mausta vanilliinisokerilla ja nosta kylmään odottamaan. Liuota cappuccinojauhe kiehuvaan vesitilkkaan. Paloittele suklaa joukkoon ja sulata tasaiseksi massaksi kuumalla liedellä koko ajan sekoittaen. Jäähdytä seos koko ajan sekoittaen. Vatkaa joukkoon tuorejuusto nokareina. Terästä makua halutessasi tilkalla konjakkia tai viskiä. Sekoita joukkoon kermavaahto (jätä hieman kermavaahtoa koristeluun). Lusikoi mousse tarjolle lasimaljoihin tai isoihin kahvikuppeihin. Koristele kermavaahdolla ja suklaalastuilla. Pidä kylmässä tarjoiluun asti.

1 purkki kuohukermaa

1 rasia maustamatonta tuorejuustoa

iso levy suklaata (tummaa/maito-/valkoista suklaata maun mukaan)



Sulata suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Anna olla jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

prk mascarpone-juustoa

prk kuohukermaa

sokeria/makeutusainetta maun mukaan

Kaakaojauhetta

tummaa suklaata karkeana raasteena



Kerma vaahdotetaan ja se sekoitetaan mascarponen kanssa. Maustetaan sokerilla ja kaakaolla. lopuksi raastettu suklaa mukaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat