Seuraa 

Hei!Minkäikäiselle ja kokoiselle olette ostaneet Reimatecin välikausihaalarin kokoa 98? Meillä on 2-vuotias typykkä, ja mietin kokojen 92 ja 98 välillä. Minkäikäisellä ja -kokoisella lapsella olette vielä käyttäneet kokoa 92. Ilmeisesti Reiman koot ovat melko väljiä? Mitä käytännön haittaa on hiukan suuresta haalarista, ja paljonko nyt ylipäänsä on järkevää olla liikkumatilaa ja kasvunvaraa? Haalari on aika kallis, joten asia pohdituttaa.Meillä on muuten ollut käytössä Reimatecin talvihaalari kokoa 86, ja se on nyt käynyt liian pieneksi.Kiitos avusta, jos joku viitsii vastata!sunnuntaiterveisin Avalon

Kommentit (12)

Meillä on 1v7kk ikäisellä vk-haalari kokoa 92cm, siis reimatec. Olisin voinut ottaa 98cm, mutta sillä hetkellä kaupassa ei sitä kokoa ollut. Hihoissa ja lahkeissa on varaa kasvaa vielä, mutta selän mitassa ei kovinkaan paljoa. Toivottavasti tyttö ei kasva haalarista ulos tämän kevään aikana.
Remut vastaa reimateciä hyvinkin.

[/quote]


Millä lailla saat Remusta reimatecin verooisen? Toinen pitää vettä toinen vain hylkii...

Toinen kastaa lapsen olka saumojen teippauksien puuttuessa pienelläkin sateella ja toinen taas pitää kuivana.

Reimatec ja raiski taitavat olla ainoat todellakokonaan vedenpitävät asut mitä on nt markkinoilla.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

polyuretaanikalvo ja lisäksi kankaan pinnassa on vettä- ja likaahylkivä viimeistys.Ei _ihan_ reimatec,mut eiköhän normaalille käytölle ja tavalliselle taaperolle riitä tämäkin :)

Lähinnä minuakin mietityttää tuo selkäosan pituus, se tuntuisi 98:ssa nyt sopivan väljältä, mutta toki lahkeet jää makkaralle ja hihat on liian pitkät. Mutta selkäosan väljyyttä kai juuri tarvitaan, että kumartelu ja kyykistely onnistuu.Meidän tyttö on keskimääräistä pitempi, tosin tuoreita mittoja ei vielä ole, kun 2-v. neuvola on vasta parin viikon päästä.Taidanpa ottaa 98:n. Toivottavasti osoittautuu käytössä oikeaksi ratkaisuksi!Leppoisia kurakelejä toivotellen A.

Stine:

Lainaus:


Meillä ostettiin 98 cm haalari helmikuussa 3 v. täyttäneelle 96 cm pitkälle ja se on aika reilu. Viime keväänä oli 4v. tytöllä vielä vanha 98 cm haalari käytössä. Meillä 98 cm haalari on siis ollut sopiva 96-104 cm pitkille.Se yleinen " sääntö" menee niin että haalari on sopiva niin kauan kun lapsi on _seuraavan_ koon pituinen. Eli 98 cm haalari on sopiva siihen saakka kunnes lapsi on 104 cm pitkä.
No meillä on 1v11kk vanha poika, pituutta oli 1½v neuvolassa 86cm, nyt varmasti jo yli 90. Talvihaalarina ollut Reimatec+ vartalomallinen, kokoa 92. Ja menee enää just ja just päälle. Pojalla on pitkä selkä, ja nyt yhden kerran on kokeiltu uutta välikausihaalaria kokoa 98, on aivan sopiva ja todennäköisesti ei mene enää syksyllä päälle. Eli lämpimästi suosittelen sovittamaan haalaria ennen ostopäätöstä!! Ja meillä sisävaatteissa ollaan juuri siirrytty housuissa kokoon 92(H&M,KappAhl, Mayoral,Benetton) ja kaikki housut ovat vielä pitkiä, mutta minkäs teet kun 86 ovat liian lyhyitä :*). Paidat pääasiassa jo kokoa 98.

Oma kolmevuotias poikani käyttää vielä Reimatecin 92-senttistä talvihaalara. Puku on ihan sopiva. Viikko, pari sitten sovitimme hänelle kaapissa odottavaa, uutta 98-senttistä välikausihaalaria ja se vaikutti todella reilulta. Toivonkin, että haalari sopisi pitkälle syksyyn.Poikani on 98 senttiä pitkä. Hänellä on kyllä lyhyt selkä ja pitkähköt jalat, mikä voi vaikuttaa tuohon sopivuuteen. Meidän lapsellamme haalarit ovat siis käyneet, kun hän on ollut noita Reiman kokoja pidempi. Mutta kaveriperheessä tiedän, että saman kokoiselle (pituiselle) lapselle 98-senttinen haalari on aika nafti.Toivottavasti voit sovittaa haalaria rauhassa ja katsoa, miltä se vaikuttaa lapsen päällä.

mutta ostin meidän 1v 1kk -ikäiselle pojalle haalarin kokoa 92. Poika on pikkasen keskimääräistä pidempi ja vaatekoko on nyt 86. Reimatec 92 on selvästi iso, mutta se ei haittaa.Haalari on väljä. Haittaa isosta haalarista en ole havainnut, vaikka sitä pelkäsin. Hihoja on vähän kääritty ja lahkeet jäävät luonnostaa vähän kiharalle. Vyötäräväljyys ei haittaa ollenkaan, poika tuntuu taapertavan isolla haalarilla nopeammin kuin vähän aikaa sitten pieneksi jääneellä.Toivottavasti tästä oli jotain iloa!Mupsi

(72cm 1v; 86cm 2v ja 3v 93cm pitkä) on käyttänyt aina aika pientä haalaria - reimatecin 86 haalari toimi vasta vähän alle 2v - vauvamalli oli niin leveä ettei voinut pitää. 98 cm haalia käytti 3v alkaen- mutta hihat oli pitkät, ja edelleenkin ko.puku mahtuu hyvin vaikka pituutta on yli metrin jo. Perusideahan niissä on se, että lapsi mahtuu hyvin ko.pukuun kunnes on ko.mittainen. Meillä ongelmana on ollut erityisesti se, että hihat on olleet hirveän pitkät (myös lyhytkätinen tyttö) ja rukkasia on ollut vaikea pukea siihen päälle, näin isompana on hankala pukea niitä sinne alle, kun itse pukeutunut jo kokonaan 3v. lähtien.

Nuorempi neitimme on nyt 1,5v ja 80cm välikausihaalari mahtuu päälle, mutta pitänee vaihtaa isompaan kun alkaa jalat jäädä lyhyiksi pyllistellessä. Kuitenkin 86cm talvihaalari on jättisuuri hänellekin.

mittaa mutta muuten ovat sopivat. Se mikä koko sopii on yksilöllistä, riippuu siitä onko lapsi ikäisekseen iso- vai pienikokoinen vai " keskiverto" . Minusta Reimatecilla on reilu mitoitus haalareissaan joten ainakaan ei ehkä kannata ostaa isompaa kuin mihin lapsen pituus viittaa.

Meillä ostettiin 98 cm haalari helmikuussa 3 v. täyttäneelle 96 cm pitkälle ja se on aika reilu. Viime keväänä oli 4v. tytöllä vielä vanha 98 cm haalari käytössä. Meillä 98 cm haalari on siis ollut sopiva 96-104 cm pitkille.Se yleinen " sääntö" menee niin että haalari on sopiva niin kauan kun lapsi on _seuraavan_ koon pituinen. Eli 98 cm haalari on sopiva siihen saakka kunnes lapsi on 104 cm pitkä.

on reilu! mutta ei haittaa käyttöä. hihat ja lahkeet ovat ne missä on eniten tilaa, eikä laahaa maata :Dniska-haara mitassa saakin mielestäni olla tilaa reilusti, mahtuu alle villahaalaria jne. eikä jää kesän aikana pieneksi ( toivottavasti ;) ) ja mahtuu syksyllä.meillä pojalla ikää siis kohta 2v ja pituutta 83cm ja painoa 11kg

Hihojen pituutta valittelin itsekkin ja selkäpitkä meidän tenavilla.

Joku käski kokeilla REMU haalareita niissä lyhempi käsi ja pidempi selkä kuulemma....

Ainakin ostin nyt talvihaalarin ja tuntui käsipituus lyhyemmältä.

Kannattaa testata.

Remut vastaa reimateciä hyvinkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat