Vierailija

omaa aikaakin on riittävästi, niin hurjalta tuntuisi tehdä uusi vauva taas.Onko teistä joku 4-5v. " huono" ikäero?

Itse haluisin mahdollisimman pienet ikäert, mutta en vaan jaksa niin en:(

Kommentit (6)

Ja hänen kanssaan aika huonosti onnistuivat mitkään leikit, kun aina hän oli liian pieni...Omilla lapsilla on ikäeroa 1v11kk ja se on ainakin tosi hyvä, kun touhuavat koko ajan yhdessä. Keskimmäisen ja kuopuksen välillä on 2v11kk ja sekään ei ole liikaa. Heillä tuntuu olevan yhteisiä juttuja myös, mutta esikoinen on liian " iso" leikkimään pienimmän kanssa (heidän välissään siis 4v10kk).

Eli jos sisaruksesta haluaisi leikkikaverin, niin ei varmaan paljon yli kolmea vuotta sais olla välissä :)

ja touhuta vauvan kanssa ihan eri tavalla kuin keskimmäisen synnyttyä jolloin esikoinen oli vain 2v. Olisi todella helppoa lasten aknssa jos ei olisi keskimmäistä mutta taas jos ei olisi tuota keskimmäistä niin ei syntyisi lapsilla niin paljon yhteisiä leikkejä sillä 4v. on jo leikkien sujumisen kannalta aika iso ikäero. Eli jos haluaa ihan leikkikaverit lapsista niin pienempi ikäero on parempi mutta jos haluaa että kakkosella on houlehtivainen sisarus joka ei ole enää niin kiinni vanhemmissa ei 4-5v. ikäero ole mielestäni ollenkaan huono ja helpottaa toki arkea kun ei ole montaa pientä kerralla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyviä puolia on ainakin se, että kumpikin lapsi saa olla pieni tarpeeksi pitkään. Esikoisen ei tarvitse " kasvaa isoksi" liian aikaisin.

Toisaalta liian pitkä ikäero tekee sen, että sisarukset eivät välttämättä leiki yhdessä niin paljon kuin pienellä ikäerolla olevat.

Hyvät ja huonot puolet kummassakin tapauksessa =)

Meillä nyt 3vuotias ja toista ei ole vielä tullut. Toisaalta harmittaa kun ikäero kasvaa väkisinkin isoksi, mutta onpahan saanut poika olla äidin ja isän " vauvana" tarpeeksi pitkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat