Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tietäisiköhän joku voiko yhtäkkiä alkanut silmien rähmintä olla oire ruoka-aineallergiasta? Meillä on nimittäin aloiteltu kohta 5 kk pojan kanssa viime viikolla kiinteiden maistelu perunalla ja maissilla. Nyt ihan yhtäkkiä päiväunilta heräämisen jälkeen silmät on ihan rähmässä ja vetistävät.Vauvalla on ollut kyllä myös nuhaa joten saattaahan tämä olla ihan oikea silmätulehduskin mutta jotenkin vaan ajoitus tuohon kiinteiden aloitukseen täsmää. Mössöt on kyllä loistavasti maistuneet eikä mitään muuta oireen tapaistakaan ole ollut.

Olen ihan noviisi näissä allergia asioissa vaikka on jo kolmas lapsi :) Kiva siis jos jollakulla olisi tietoa moisesta. Täytynee huomenna soitella neuvolaankin.T. Maiju

Kommentit (2)

Meidän vauvalla 11kk oli juuri kuukausi sitten silmätulehdus (ja niin minullakin). Sitä on nyt tosi paljon liikkeellä juuri tähän flunssaan liittyen.

Allergia oireet alkaa vauvoilla usein iho-oireina, ihottumaa yms. ja lisäksi vatsavaivoja, jonka seurauksena ärtyisyyttä, joka taas ilmenee runsaana itkuna. En usko, että pelkkä silmien rähmintä vauvalla on allergiaoire. Vauvoillahan tuo silmien rähmintä on tosi yleistä,koska vauvojen silmät on tosi herkät. Tosin myös silmätulehduksethan on myös vauvoilla kans yleisiä! Käytäppä vauvaa lääkärissä, silmätulehdukseenhan tarvii aina kuurin. Kannattaa hoitaa moinen kiusa ajoissa pois, ettei vaivaa pientä nyyttiä aivan suotta=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat