Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko kellään kokemusta, siitä että tuttu tai tuntematon tulee hoitamaan lastasi kotiisi? Siis ihan kokopäiväisesti 5päivää viikossa. Paljonko hoitajalle palkkaa? Saako kelalta jotakin tukea siihen?

Kommentit (2)

Meillä on ollut lastenhoitaja kotona, sekä ennestään tuntematon, että tuttu. Molemmissa tapauksissa meni todella hyvin ja tänä talvena olenkin ikävöinyt hoitajaa kotiin kun kuskaamme lapsemme perhepäivähoitoon. Meillä hoitaja oli kunnallinen -eli maksoimme normaalin päivähoitomaksun hoidosta, kunta hoiti hoitajan työsuhteen kaikki jutut. Omien kahden lapsemme lisäksi hoidossa oli kaksi muuta. Ostimme ruokatarpeet valmiiksi, mutta hoitaja teki ruuan. Kunta maksaa kustannuskorvauksen, joka kattaa suurinpiirtein ruokakulut.Mutta, sinä joka kyselit itse palkattuna hoitajaa. Kelalta voi saada yksityisen hoidon tukea ja sitä kannattaa ehdottomasti hakea!! Hoitajan pitää olla " kunnan hyväksymä" , eli paprut kiertää kunnan kautta ja hoitajan pitää ehkä käydä pph-ohjaajan luona näytillä. Hoitajan kanssa pitää olla voimassa oleva työsopimus ja yksityisen hoidon tuki on siis tietty summa + mahdollinen hoitolisä(joka tulee teidän tulojen mukaan). Kysy ihmeessä tätä vaihtoehtoa!!! Sosiaali- yms. kulut on sinun maksettava + ylimääräinen palkanlisä, jos/kun palkka ylittää yksityisen hoidon tuen

Samaa kyselen minäkin. Paljonko tulee maksamaan ,jos hoitaja vaati palkkaa 1300 euroa kuussa tai 8 euroa/tunti? Paljonko vielä tulee huomioida menoja tuohon 1300 euroon sosiaalikuluineen jne. Mitä sopimuksessa on hyvä mainita? Entäpä jos en olekaan tyytyväinen hoitajaan, mitä sitten?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat