Vierailija

Kuka kokeillut? Tehosiko kuinka pian? Millainen annostus?

Kommentit (12)

Molemmille lapsille annettiin ja molemmilta ne lähtivät pois osterivinokkaalla. Molluskat ns. kasvavat pois, eli ei kannata säikähtää, kun ensin näyttää siltä, että ne vain suurenevat ja lisääntyvät.Noin 3 viikkoa kuurin aloittamisesta näytti hurjimmalta (vanhat vain kasvoivat ja uusia tuli koko ajan lisää), mutta sitten huomattiin, että ne rupesivat häviämään. Vanhemmalla meni noin 2-3 kuukautta, ennen kuin kaikki oli pois ja nuoremmalla ehkä 1,5 kuukautta.Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kahdella nuorimmaisella oli vuoden kahden ikäisenä. Rasvailin perusrasvalla ja sitten muutamn kerran teepuuölyllä. Keskimmäisillä molluskat levisivät, kun en tajunnut, mitä näpyt olivat. Leviävät kosketuksesta, joten pitää huolehtia, ettei lapsi pääse näpelöimään tai itse omissa käsissä levitä virusta.

MEILLÄ SYÖTIIN PITKÄÄ KAPSELEITA AINAKIN 4KK MUTTA YHTENÄ PÄIVÄNÄ MOLLUSKAT KATOSIVAT - MUISTATTEHAN ETTÄ KORTISONIVOIDETTA EI SAA NIIHIN LAITTAA VAIKKA TULEHTUISIVATKIN SSILLÄ KORTISONI VAIN " VILLIINNYTTÄÄ" NÄPPYLÄT KASVAMAAN

Iho turposi päästä varpaisiin ja kutisi hullun lailla, ei saatu kukaan nukutuksikaan. Ja minä idiootti en edes tajunnut ensin mistä johtui vaan syötin sinnikkäästi kapseleita kun neuvolalääkäri kerran oli suositellut.. lapsi raukka.Eikä ne molluskat muuten edes kadonneet vasta kun ajan kanssa (n. vuoden päästä ilmaantumisesta).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat