Vierailija

taapero kesken leikkien yhtäkkiä sanoi oikein hartaasti että : v*ttuuu pari kertaa. Kuulin tuon keittiöön ja olisin voinut vajota maan alle. Anoppi on vielä aika tarkka tuommoisista asioista :-( Eivät noteeranneet tuota mitenkään mutta ei ole vaikea arvata mitä puhuivat autossa kun lähtivät kotiin. Noloa, kun ei me edes yleensä kiroilla niin hirveästi, välillä on vain päässyt mutta siitäkin on jo pitkä aika. Kuinka pitkään taapero voi muistaa???

Kommentit (4)

Meidän kummityttö tokaisi tuossa koko kaksivuotiaan pirpanan voimallaan eilen iltapäivällä, että helevetin helevetti! Äitinsä katsoi suu auki ja minä myös. Kuulemma äitinsä on kironnut vastaavalla tavalla monta viikkoa sitten kun maitomuki kaatui...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi ei ollut edes samassa huoneessa.Pari viikkoa siitä kaksivuotiaan legotorni kaatui ja pieni sihahti " vituvvittu!"Luoja että meinas mennä polvet altani! TOIVOTTAVASTI ei lauo tuota päiväkodissa tai anoppilassa!!En reagoinut lapsen sanomiseen mitenkään ettei innostuisi. Mutta kyllä tulee jännittämään mummolla seuraavalla kerralla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat