Vierailija

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joita myy esim. ostoskanava ja ainakin prismat.. Parvekkeelle voi ostaa esim. puulaatikon, jonka sisään mahtuu kukkalaatikot, kesän hiekkalelut jne kama, joka ei mene pakkasessa pilalle.Vaatekaappeihin laitoin itse sukille, pikkuhousuille yms näitä pinottavia miljoonakoreja, jotka maksaa max euron kappale, normaalin vaatekaapin hyllylle mahtuu ainakin kaksi päällekkäin, joskus jopa pari vierekkäin..Lastenhuoneisiin saa säilytystilaa ihan perus ikeakamalla, niihin katosta roikkuviin verkkoputkiin (PS FÅNGST tai jotain) saa mahtumaan tosi paljon tavaraa,samoin seinälokeroihin tms.. Jos on kylmä varasto, niin sinne kattoon telineet, joista voi roikuttaa esim. polkupyöriä..Ja kaikki turha tietysti kirppikselle! Onnea projektiin! :)

Astioita, vaatteita, leluja, kirjoja vai mitä? Tarvitsetteko kaikkea oikeasti? Kärsisikö elämänlaatunne jos luopuisit tavarasta? Nauttisitko siististä kodista, jossa jokaisella tavaralla on paikkansa?

Ennen oli kerrostalossa iso lämmin varasto ja paljon kaappeja, nyt rivitalossa kylmä varasto, joka on täynnä pyöriä ja pulkkia ja pihakalusteita. Kaappeja ei ole kuin puolet entisestä, joten kama pursuaa.Kai pitäisi taas vain rajusti karsia

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat