Vierailija

On taas sarjassamme ääliömäisiä kysymyksiä, mutta kun ei tiedä niin ei tiedä :).Meidän 1v3kk käärii öisin peittoa päänsä alle tai jos peitto on jalkopäässä, kääntyy toisinpäin nukkumaan. Ajattelin hankkia tyynyn, mutta kävi mielessä, että onko se hyväksi tai huonoksi? Vauvana sanottiin, että tyynyä ei saa laittaa, mutta en sen koomin ole asiaa ajatellut.

Kommentit (14)

sillä nuoremmalla on kehon mittasuhteet sellaiset, että tyyny voi aiheuttaa tukirangan ongelmia. Lapsihan nukkuu paljon & kasvaa unissaan > hyvä uniasento on tärkeä. Luusto on pehmeää ja muokkaantuu helposti, tyynyä käyttämällä niska saattaa kasvaa huomaamatta aavistuksen vinoon... Eivätkä kaikki ongelmat ilmene vasta kuin vuosien tai vuosikymmenten päästä.Pieni lapsi ei tarvitse tyynyä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aikaisemmin ei vaan tullut edes mieleen, mitään peiton käärimistä pään allekaan tyttö ei ole voinut tehdä kun nukkui unipussissa eikä peittoa käytetty. Ostettiin ja ajateltiin että laitetaan kokeeksi ja että saahan sen sitten pois jos ei tykkää. Alkuun välillä nukkui tyynyllä, välillä tyynyn alapuolella mutta äkkiä tottui. Nykyään nukkuu aina pää tyynyllä (1,8kk).


matalimmat untuvatyynyt mitä löytyy. Kalliit oli, mutta ihanan pehmeät!Meille hammaslääkäri sanoi, kun lapsemme narskuttaa yöllä hampaita, että hyvä tyyny on tärkeä. Ei saa olla liian matala - tällaisilla leikkiikäisillä siis. Hyvä selviää kokeilemalla. On sellainen, että lapsi asettuu siihen mukavasti ja saa nopeasti hyvän asennon.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat