Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tyttö nyt 6kk? vaatekoko 62-68



alesta ostin jonathanin haalarin mikä pitää myös vettä. ostin 68cm mikä on nyt tosi iso. ajattelin ostaa myös fleecepuvun jos äp:n vanupuku on liian pieni.



miten teillä?

Kommentit (16)

on Reiman Fanny-haalari 68cm. Ollut käytössä jo keväällä. En usko että äp:n vanupuku menee enää syksyllä päälle. Tarpeen mukaan alle lisätään sitten villahaalari tai fleece-puku. Tuo meidän puku ei ole vedenpitävä, joten pienet kurahousut pitää ostaa, kyllä n. 8-9 kuinen haluaa jo istua/kömpiä maassa. Toppapuvun olen ostanut jo valmiiksi myös, se on vedenpitävä, vaikka se aika turha ominaisuus alle 1v:n vaatetuksessa onkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syksyn ajattelin pärjätä äp:n vanupuvulla ja sitten kun ilmat kylmenee niin on varastossa vanhojen äp:n toppapuvut, siis 80-senttiset.. (olen antanut itseni ymmärtää että uusissa pakkauksissa toppis on pienempi?)

Meillä on syksyllä vuoden täyttävälle kosteussuojatut Reimatec- ja motion´s-haalarit alesta ostettuna. Lisäksi on kuiville keleille verkkapuku ja tuulipuku.

jos maassa konttailee. Ei ole kiva laittaa kuraista vauvaa päiväunille vaunuihin. kannattaa ostaa fleecepuku tai parikin. Unipuvuksi kelpaa isokin niin mahtuu kauan.



Meillä lapselle mahtui 68-cm kevytvanupuku vielä 1,5 vuotiaanakin. Kun ei lapsella ollut pitkä selkä ja puku oli sellaista mallia mistä lahkeet ja hihat sai käännettyä auki. ( :

Lapsi on vielä niin pieni, että ulkoilee paljon rattaissa ja vain vähän aikaa saattaa konttailla maassa hyvällä säällä. Pese pukua tarpeen mukaan. Todellinen vaatteiden kulutus alkaa vasta myöhemmällä iällä.



Terveisin kolmen äiti

se toppis äp:ssä on 68cm, mutta reilu sellainen. Se jonathanin puku oli samankokoinen kun reiman 74cm. Sen tähden ajattelin jos menisi keväällä mutta ei se iso harmi ole jos ei menekään.



ap

Meillä on pojalla kosteussuojatut tossut, niitä on esim. reimatecilla, niitäkin saa nyt alesta hieman edullisemmin. Meillä on myös lahjaksi saadut adidas-tossut, nekin on ulkona ihan hyvät...

todella tärkeä. Kaikki lapset lähteneet konttaamaan 6-7 kk:n ikäisenä, eikä todellakaan ole tyytyneet istumaan vaunuissa kun muut menee. Kuravaatteet haittaa liikkumista ihan turhaan. Ton ikäisellä on kuitenkin hyvä olla myös se fleecepuku, niin ei tartte putsailla hirveästi ulkopukua päikkäreitä varten.

..perustaa. Eli meillä on ensi kuussa vuoden täyttävä pieni poika. Kävelee ja juoksee, energiaa riittää ja viihtyy hiekkalaatikolla. Millaisia haalareita tms. suosittelisitte hänelle syksyksi? Esikoinen kyseessä joten en paljoakaan tiedä näistä vaateasioista..! Kiitos!

että tuskin olisi tarvinnut olla vielä tuommoinen "sään kestävä" mutta nyt saa istuskella sitten rauhasssa hiekkiksellä:) oli niin halpa 27e



se on kyllä niin reilu että saattaa mennä ehkä keväällä jos ei kauheasti enään pyrähtele tuo kasvu.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat