Vierailija

En myös minkäänlainen muukaan silittely. Vauvan itku yltyy noista ja lopulta hän itkee selkä kaarella. Kuinka ihmeessä tälläisessa tilanteessa pidetään tassuttelukoulua?

Kommentit (8)

Tässä tilanteessa toivoisi, että joku TV:n reality nanny-ohjelma keskittyisi vauvaikäisten " uniongelmiin" . Joku kiva täti-ihminen tulisi kädestä pitäen näyttämään sen taikajipon joka tepsisi. Ja kuiskisi mikkiin, että koeta kestää, seuraavaksi teet niin ja näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

huudatuksen jälkeen. Joko alotat unikoulun tai et.Joku antoi (mun mielestä) täällä hyvän vinkin että aluksi vierottaa puoli yötä (jos vauva syönyt alkuyöstäkin) ja antaa maitoa aamuyöstä ja kun siihen tottunu niin vierottaa aamuyön maidosta.

yritä keksiä mikä rauhoittaa teidän vauvan jos tassuttelu ei sitä tee. meillä keskimmäinen rauhoittui niin, että hän oli kyljellään ja pidin toista kättä raskaasti olkapään kohdalla ja toista pyllyn kohdalla, heiluttelin edestakaisin ja suhistelin äänekkäästi shhhhh samalla.sitten kun vauva rauhoittui niin pikkuhiljaa hiljensin keinutteluvauhtia ja kevensin otetta ja lopulta irrotin kädet kokonaan. suhistelu oli myös tärkeää, lopulta hän oppi rauhoittumaan pelkästään suhistelemalla ja se olikin mukavaa kun ei tarvinnut nousta sängystä ylös vaan pelkkä napakka SHHHH riitti rauhoittamaan vauvan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat