Seuraa 

Siinähän se kysymys tulikin, eli vauvalle pitäisi saada pehmeä kantokoppa, mikä malli sopii Twincoihin?

Kommentit (8)

... kun ostin ne käytettynä (1,5v vanhat). Kuvien mukaan rattaissa lukee vaan X-Adventure, ainakaan kovin suurella sitä twincoa ei missään ole näkynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä ja lämmin käytössä ollut. Meillä vauva syntyi 12/05 . Ei kannata mielestäni kuitenkaa ostaa muuta kuin syksyllä tai talvella syntyneelle vauvalle, koska siihen ei mahdu vauva kuin pienenä ja sittenhän pärjäää jo lämpöpussilla isompi lapsi. Lämpöpussina en ole kokeillut koppaa, hyvä kai on! Mutta läppusseja saa kai halvemmallakin

Malli kyllä on X-Adventure Twinco. Niin ja tuo teksti on siis vain uusissa (uusituissa) malleissa, mitähän mahtaa tarkoittaa...

Kangas näissä uusissa on ainakin aivan erilainen kuin vanhoissa ja naapurimme netistä tilatuissa (mahtaa olla vanhaa mallia osassa nettikaupoista).Meillä on käytetty Teutonian pehmeää koppaa. Ahdashan se on, mutta menettelee kun emme sitä kohta enää tarvitse vaan poika siirtyy lämpöpussiin.

Mutta ihan uteliaisuudesta, onko teillä nuo rattaat? Kun katselin omiamme niin siinä lukee X-Adventure QuickSilver eikä suinkaan mikään twinco. Ja kuitenkin kuvista päätellen kyseessä on twinco. Eli siis lukeeko teidän rattaissa mitä vai onko nimi muuttunut?

ollut käytössä Brion pehmeä kantokoppa. Ahdashan se oli mutta ihan näppärä laittaa (ei siis tarvinnut hampaat irvessä runnoa). Ja kantokassi-vaiheessa oli turvakaari otettu irti.

Meillä on tuo vanhempi malli (ostettu vuosi sitten).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat