Seuraa 

.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei tulisi mieleenikään olla omistamatta koska matkustelemme paljon ja joissakin maissa hotellit vaativat ja muutenkin lentojen varaaminen on kätevää visalla. on erittäin huono merkki jos et osaa käyttää rahaa ja pelkäät eläväsi yli varojen jos omistat kortin. ei varmasti kortin vika vaan sinun tulee opetella elämään varojesi kanssa.

Ei onneksi mene vuosimaksut omaan piikkiin. Laskut tulee kyllä itselle, joten voi käyttää myös omiin ostoihin. Käytän luottokorttia vain matkoilla, joten en halua pankki/luottokorttiyhdistelmää. Minäki osta vain sen verran kuin on varaa. Ja käytän Visa Electronia, vaikka en ole teini, minulla ei ole koskaan ollut maksuvaikeuksia, olen aina hallinnut rahankäyttöni eikä tili koskaan miinuksella.Kannattaisi kyllä olla hätävarana jonkin kylkiäisenä tuleva Master Card hätätilanteita varten. Esim ykkösonuskorttiin saa myös Master Cardin, josta ei mene vuosimaksua, mutta jos käytät niin menee laskutuspalkkio. Miehellä on satunnaisia yksin tekemiään ulkomaan reissuja varten sellainen ja sillä saa rahaa ulkomailta automaatista, voi maksaa ostoksia jne. ja lyhyen reissun laskut on yleensä yhdellä laskulla jolloin kulut jää kohtuullisiksi. Ei kannata ottaa vuosimaksullista korttia, kun tarve on 1-2 kertaa vuodessa.

Heräteostoja on paljon vähemmän ja ostoksia tulee harkittua tarkemmin, kun ei ole korttia. En halua maksaa mitään ylimääräisiä maksuja pankille tai luottokunnalle. Olen ilmeisesti pihi. Muutenkin ostelen aika vähän mitään.

ei sillä että pelottaisi isot laskut, en epäile ettei pysyisi holtti rahankäytössä ja jos suuri lasku pääsisi yllättämään niin säästössäkin on aika mukavasti rahaa joten ei aivan heti yli varojen voisi elää, mutta kuitenkin se tuntuu kivemmalta maksaa heti kätrelyssä pois mitä ostaa. En tykkää maksaa edes pankkikortilla vaan käytän kaikkein mieluiten käteistä rahaa. t: ap

Kaikki pienemmät ostokset maksan aina käteisellä ja pankkikortilla vain isommat, koska en viitsi kuljetella mukanani suuria summia rahaa. Tiliotteella ei siis yleensä ole mittaa kuin muutama sivu ja sen lukaisee helposti läpi jolloin huomaa jos on jotain virheitä.Luottokortti on ulkomaanmatkoja ja nettiostoja varten koska matkustelemme paljon. Lennot, hotellit ja autonvuokraus on sekä helpompaa että halvempaa hoitaa netissä ja ulkomailla luottokortti on verraton kapine. Koskaan en ole ostanut luotolla kotimaassa paitsi pari kertaa netistä joitain lippuja joita ei ole voinut maksaa pankin kautta ja laskutuksesta olisi tullut ylimääräisiä kuluja.

Tarkkailetteko sitten kovana tilitapahtumia ja säästättekö kaikki kuitit? Minulta ainakin on pankkikorttiostoja kahteen eri otteeseen veloitettu tililtä tuplana ja olen sattunut ne huomaamaan. pankki on virheensä kyllä korjannut, mutta jos kaikki ostokset maksisin kortilla (luotto- tai pankki-) niin milläs muistaisin kaikki kuukauden ostot ilman perusteellista kirjanpitoa. Tämä on syynä korttikammoon, ei itsekontrollin puuttumisen pelko. t: ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat