Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuntuu jotenkin, että lapsille ei enää saisi pitää kuria millään lailla. Jos ei lässyttävä puhe tehoa, niin sitten täytyy antaa olla. -> " äidin koottava hermot ja häivyttävä toiseen huoneeseen"

Kommentit (7)

stella80:

Lainaus:
Näin juuri. Meillä keskustellaan rauhallisella äänellä. Näin on kasvatettu minut ja sisarukseni. Sisarusteni lapset. Ja ihan hyviä ihmisiä tullut :)Nyt menossa omat lapset. Eikä tulisi mieleenikään huuta, nipsaista, sanoa lasta tuhmaksi, lyödä, vetää hiuksusta tms.
Niin ja jollekin 3v uhmiksen kanssa on ihan turha yrittää keskustella rauhallisella äänellä.Enkä usko että on sellaisia vanhempia jotka eivät koskaan huuda lapsilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


" Lapselle ei saa huutaa, ei saa sanoa KOSKAAN tuhmaksi, ei saa nipsaista sormille, ei saa tehdä sitä eikä tätä..."Näin juuri. Meillä keskustellaan rauhallisella äänellä. Näin on kasvatettu minut ja sisarukseni. Sisarusteni lapset. Ja ihan hyviä ihmisiä tullut :)Nyt menossa omat lapset. Eikä tulisi mieleenikään huuta, nipsaista, sanoa lasta tuhmaksi, lyödä, vetää hiuksusta tms.

Siis tarkoitan tällä sitä, että toisille se järki puhe ja rauhallinen keskustelu tehoaa... Näin esimerkiksi meidän nuoremman kohdalla toimitaan, mutta eipä onnistu meidän isompaan ei sitten millään...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat