Seuraa 

Insinöörimiehen logiikka petti jälleen kerran eilen!Eilen illalla lapsenvahtina hän päätti keittää tytöille puuron. Oikeen sitten kerroskattilalla. Kävi vaan semmonen moka, että laittoi pohjakerroksen ja haudutusosan väärässä järjetyksessä päällekkäin niin, että kattilat meni sisäkkäin mutta irti ei niin millään. Alemmassa osassa on vettä sisällä. Niin tiivis paketti on, ettei vesi tule mistään raosta ulos.Vähän ottaa niin sanotusti pannuun; kolmet puurot vasta keitetty kalliilla kattilalla.Kuka tietää miten saa irti!?!?

Kommentit (7)

Kokeile laittaa siihen ylempään kattilaan tosi kylmää vettä ja lämmitä sitten alempaa varovasti: lämpölaajeneminen voi isontaa alempaa vähän. Varo etten polta itseäsi. Ja jos on kaksikahvainen kattila, niin yritä kiskoa tasaisesti molemmista kahvosta, eli voi vaatia toisia käsiä tai jalkoja apuun kun yrittää kiskoa kahta kaksikahvaista kattilaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

.. ehdotin eilen kuumennusta, mutta kattila kuulemma räjähtää.... Eli aika miedot lämmöt oltava.On kahdet kahvat (!) mutta kattilat on tietysti lätkäytetty niin, että kattiloiden korvat on eri kohdilla : (* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat