Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

- kaikenlaiset pienen pienet " koriste-esineet"

Sivut

Kommentit (79)

- Sotkan siniset nahkasohvat

- Sotkan (tai ihan minkä tuottajan vaan) sellaiset " vitriinit" joihin saa todella kätevästi kirjoja, koristeita jne.. (=lue,

- Sohvapöytä (lasinen tai ihan minkävärinen vaan) mutta sellainen johon saa joka vaiheessa mukavasti lyötyä varpaansa ja joka on AINA tiellä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liian täyteen ahdatut tilat. Kuntopyörä olohuoneessa. Satiiniunelmaiset päiväpeitot, roosat. YÖK!!!!!Cd-levy pinot, miksi nepitää olla esillä. Kaikenlaiset röyhelö jutut.

Vierailija:

Lainaus:


Muakin kyllä ällöttää sellaiset koko seinän hyllyköt, joissa on kaikenlaista krääsää. Etenkin jos se hylly on sellainen teinityylisen moderni.

Meillä on olkkarissa vitriini, jossa on astioita.
Kaikki vitriinihässäkät on hirveitä. Sellaisat ei ole meillä eikä tule. Astiat keittiössä. Miksi ne pitää roudata olohuoneeseen? Auh.

joista heidän sitojansa Mauri Keränen tekee aivan upeat kimput=ovat todella kauniita. Mauri oli tässä kerran tila-ohjelmassakin.

Olen sitä mieltä, että mikään noista teidän kaikkien luettelemista jutuista ei ole kamala, jos ne on oikein aseteltu ja niitä ei ole liikaa. Näitä 80- luvun jutuilla voi sisustaa ihan hyvin. Huonekalujen asettelu ja esim verhojen mittasuhteet tulee olla balansissa keskenään.

Tää kaikki tarvii vain " pelisilmää" .

Ne salihousukuvioiset sohvatkin saa hyvän näköisiksi yksivärisillä tyynyillä ja matolla, jonka kans on oltava yksivärinen.

Terv. ammattisisustajaVierailija:

Lainaus:


Ja sitten ne rocky-sohvan tyyppiset ratkaisut, joissa muinaisten salihousujen näköinen kangas.
Ite lisäisin vielä tuuletinvalaisimet. Tosin meilläkin on sellaiset! Mutta perkele kun ovat niin käytännölliset.Se on järkyttävä ja mauttomuuden huippuja! On ihan iso, varmaan jotain 120x80cm pleksille tms tehty kuva tai maalaus, takana on erivärisiä valoja jotka saa väreilemään. Pahinta on että tuon taulun saa myös solisemaan =) Eli siinä on jonkinmoiset äänitehosteet, liplattelee se järvi kuvassa niin rentouttavasti..

olohuoneiden kirjahylly/vitriiini/tv&video&stereo-taso -yhdistelmät.ehkä pienessä olohuoneessa kätevä tuollainen all in one -ratkaisu, mutta mulla saa puistatuksia aikaan.

varsinkin jos niitä on joka paikka täynnä.Kokolattiamatot, en ottaisi omaan kotiin, mutta jos joku muu tykkää, niin ei haittaa.Liiallinen tilpehööri, pitsit, röyhelöverhot ym tekee mun olon jotenkin kömpelöksi =)Meilläkin on iso kaappi-vitriini-avohyllykkö-juttu tuvassa. On uusi, mutta umpipuinen ja vanhalla mallilla tehty. Vitriinissä on Myrnat, kaapeissa pellavaliinat ja pöytähopeat ja avohyllyillä mariskoolit ja aalto-maljakot. Eli harvoin käytettävät pyhä-astiat ja liinat. Tuvassa luonteva paikka, koska tuvassa meillä tarjotaan harvinaisemmille vieraille kahvit.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat