Vierailija

ja siirtänyt vauvan omaan sänkyyn?Eli meillä tilanne tämä. 1,5 kk ikäinen vauva syö yöllä 2 h välein, " nukkuu" omassa sängyssään. Monesti syönnin jälkeen masussa alkaa ilma kiertää - röyhtäyttää sata kertaa tai ei - eikä sen takia saa unen päästä kiinni. Senpä takia äiti joutuu ramppaamaan sata kertaa yössä vauvan luo. Ja viimein, jos vauva sattuu nukahtamaan, niin ei ole helppoa enää saada unen päästä kiinni, vaikka väsymys on kova. Viime yönä vauva tankkasi kahteentoista ja sitten ramppasin tasasin väliajoin sängyn luona neljään, ennen kuin hermostuin ja mies tuli kehiin. Mutta mies tekee vaativaa työtä eikä hänkään millään tätä menoa jaksa.Mies ei osaa nukkua vauvan kanssa perhepedissä. Kokeilimme kerran, ja mulle se oli ok. En ollut niin väsynyt kun ei tarvinnut nousta ja vauvan syöntivälitkin olivat tavallista pidemmät. Meidän kannattais varmaan mennä vauvan kanssa kahdestaan varasänkyyn nukkumaan? Mutta en halua nukkua perhepedissä kuin " pakollisen ajan" . Onnistuukohan siis omaan sänkyyn siirtäminen puolen vuoden iässä mitenkä helposti? Niin ja meillä on vilkas 1,5 v. lapsi, joten en voi nukkua ihan silloin kuin huvittaa. Auttakaa! Kaikki ideat tervetulleita!

Kommentit (3)

Paha opettaa vauvaa tissiin ainakaan niin että se olis sama kuin tutti. Kyllä se siitä helpottuu kun kasvaa vähän ja ehkä se on se kausi nyt että maitoo pittää saada enemmän. Siispä lapsi imee enemmän jotta maitoo kehittyy enemmän. Kokeile kuplaton mahakipuihin. Tsemppiä

mut huutanu sitte päivät ja illat masuvaivojen takia.

Kokeiltiin sitte vyöhyketerapiaa ja se autto! Viis kertaa käytiin.

Onhan se aika kallista, mut rahojensa väärtti. Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Helpompi ehkä olis nukkua perhepedissä. Meilläkin nukuttiin 7 kk ikään asti, jonka jälkeen alettiin nukuttaa omassa sängyssä. Pari viikkoa meni protestoidessa, mutta tassukoulun ohjeiden mukaan se sujui hyvin.Muuten kuulostaa ihan normaalilta tuo vauvasi rytmi, yleensä kai 3 kk iässä alkaa pikku hiljaa muuttua enempi normaaliksi, eli yöllä pisin unijakso ja päivällä lyhyemmät. Minäkin nukuin vuodesohvalla vauvan kanssa 7 kk koska söi tissiä yöllä niin usein. Ei olisi tullut mitään jos olisin rampannut imettämässä 2 tunnin välein! Vaikka ei perhepeti kyllä ole juuri tottumisasian takia ehkä hyvä juttu, mutta onneksi lapsi voidaan totuttaa omaan sänkyyn myöhemminkin, helpommalla vaan pääsee jos vauva tottuu nukkumaan yksin heti alusta lähtien.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat