Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kevät on tullut ja mieli tekisi pyöräilemään. Istuin meillä jo onkin, mutta pyöräilykypärä pitäisi vielä hankkia. Vauvamme on nyt 8kk, mutta kypärät vaikuttavat kovin isoilta. Prismassa niitä katselin ja niiden pienin kokokin oli aika iso. Pipon kanssahan se saattaisi mennä, mutta sitten kesähelteillä ei ehkä kuitenkaan. En tiedä... Pitäisi olla kasvun varaa ja kuitenkin turvallinen. Eihän me kovin pitkiä matkoja vielä pyöräiltäisi, mutta mielestäni nyt voisi jo alkaa harjoittelemaan. Kuinkas te muut olette pyöräilyn aloittaneet? Siis vauva pyörän istuimessa tietenkin :)

Kommentit (4)

Me aloitimme pyöräilyn kun tyttö oli puolitoistavuotias. Edellisenä kesänä, eli olisi ollut juuri ton 8kk heinäkuussa, emme pitäneet istuimeen laittamista turvallisena, koska tytön jalat eivät yltäneet jalkatelineisiin kunnolla. Eli niitä ei olisi voinut laittaa kiinni.Nyt jälkeenpäin ajateltuna ja toisen 6kk tytön äitinä tuo 8kk kuulostaa kyllä aika pieneltä pyörän istuimeen. Riippuu tietty lapsesta ja kehityksestä. Ja miks ei pieniä matkoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pieniä matkoja ajattelinkin. Ja loppukesästä vauvamme onkin jo vuoden ikäinen, joten silloin ainakin pyöräillään. Meillä on aika pitkä tyttö, joten istuin sopii aika hyvin. Mutta ne kypärät... Kertokaahan muutkin...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat