Vierailija

aloitusta:

Miksi ensimmäistä lasta odottaville valehdellaan synnytyksestä niin paljon?plääh...

Kommentit (11)

Mulla nimittäin myös eka synnytys oli lyhyempi ja helpompi, vaikka esikoinen oli suurempi. Molemmat myös syntyi luomuna, että kivunlievityksellä ei ollut osuutta asiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuskin kukaan tahallaan valehtelee, joillekin käy niin ja toisille näin, suuri osa ei pysty heti istumaan synnytyksen jälkeen, toisilla ei mitään ongelmaa ja silleesti.

Mulle lietsottiin synnytystä maailman kamalimpana ja kivuliaimpana asiana. Luulin siis kuolevani kipuun. Vähänhän tuo sitten kirpaisi ja ihan luomuna synnytin. Yliarvostettua puuhaa koko synnytys. ;)

Mieleen jäneet hänen kakaramaiset vauhkoamisviestinsä abortti-ketjussa odotus-puolella. Tässä ko. ketjussakaan ei näytä ymmärtävän kritiikkiä, jauhaa vaan kuinka hänelle on valehdeltu, vaikka takana on muutama sivu asiaa siitä, ettei se ole valehtelua vaan kokemuksien yksilöllisyyttä. Nuori immeinen, olikohan 22, että jospa se siitä vielä kasvaa.

Kun sillä on jotkut asiat menneet huonosti ja jotkut hyvin, niin se on sitä mieltä että niistä hyvistä asioista on valehdeltu pahaa ja huonoista on valehdeltu hyvää...ymmärrättekö? Siis että se ihminen ei voi tajuta, että jollain voisi esim. synnytys mennä täysin päinvastoin kuin hänellä itsellään. Eikä se ihminen silti valhetelisi omista kokemuksistaan...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat