Vierailija

Meidän koira on iltapäivästä asti täritelly ihan kuin palelisi. On vaisun oloinen ja huilailee. Mistä tuo tärinä voi johtua???

Kommentit (7)

Koiralla voi olla kuumetta. Myös kipu saattaa ilmetä tärinänä. Esimerkiksi jos vatsaa vääntää, koira voi täristä kivusta.Jos täristely jatkuu kannattaa käydä eläinlääkärillä.

Koiralla voi olla kipuja, tärinä on yksi merkki siitä. Mittaa peräsuolesta lämpö. Jos on yli 39, niin on kuumetta. Älä missään tapauksessa anna ihmisten särkylääkkeitä, ne ovat myrkkyä.

Ei kai koirasi imetä ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos koiralla ei ole muita oireita tai vaikka olisinkin, suosittelen todella että käännyt eläinlääkärin puoleen. Koirallasi voi hyvinkin olla flunssakin, mutta siihen liittyy useimmiten sierainvuoto tai yskiminen, sekä kuume, joka koiralla siis on peräsuolesta mitattuna yli 38,5 astetta. Mutta suosittelen todella kääntymään eläinlääkärin puoleen, koira kun ei osaa kertoa mikä sitä vaivaa.

Tuo on ihan sairasta tuo teidän akkojen vaahtoaminen taudista, jota ei edes siellä ole. Minä asun tautilintujen keskellä ja juuri söin kanaa ja kissanikin on sylissäni. Get a life.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat