Kiinassa kuollut tuhansia maanjäristyksessä (ov)

Vierailija

Toinen iso luonnon katastrofi Aasiassa 10 päivän sisään. Surullinen, pysäyttävä uutinen.Mietin vaan, että kun Kiinan viranomaiset ovat antaneet jo nyt jonkun luvun "ulos", niin kuinkahan paljon niitä uhreja oikeasti onkaan...? Veikkauksia, kuinka korkeaksi Kiinan maanjäristyksen uhrien luku nousee? Sanoisin varovasti kymmeniä tuhansia :-(Niinkuin Burman katastrofikin, uutisointihan alkoi sillä että 100 on kuollut... Nyt puhutaan virallisesti 100 000 kuolleesta ja sen päälle vielä 220 000 ihmistä on kateissa... Eikö Tsunami vienyt myös 200 000 ihmistä? Burmassa on räjähtämässä totaalinen kaaos, kun sotilasjohto ei päästä ulkomaalaisia avustustyöntekijöitä ja avustuslähetyksiä maahan. Eloonjääneet, mutta haavoittuneet Ihmiset ovat olleet viikon verran ilman lääkitystä, mätivien verihaavojensa kanssa. Ruoasta, vedestä, vaatteista, ja erityisesti lääkkeistä on huutava pula. Jenkeillä ja Thaimaalla on Burman naapurissa parhaillaan suuronnettomuus-yhteisharjoitukset, mutta heitä ei päästetä tieto-taitonsa ja avustuspakettiensa kanssa rajan yli Burmaan.Miten sitä saa nukuttua, kun niin hirveän moni kärsii?

Kommentit (2)

tosi outoo että näin lyhyessä ajassa tapahtuu tälläisiä suuronnettomuuksia... vieläpä luonnon järjestäminä :( No maailmassa on liikaa ihmisiä se on tosiasia... :(

Melkeen pahemmalta tuntuu se otsikko, että 900 opiskelijaa hautautui elävältä, kuin että 8500 on jo kuollut. 900 on vielä jotenkin ymmärrettävä määrä mitä isossa tavallisessa koulussa voi olla väkeä. Mitä suuremmaksi uhrien määrä menee, sen vaikeampi mun on käsittää kuinka valtavan isosta ihmismäärästä on kyse.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat