Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko joku käynyt tuolla Kamppikeskuksen Benettonilla. Millainen lastenvaatteiden osasto siellä on???Ja muistaako joku Benettonin logo paidan hintaa? Siis se trikoinen pitkähihainen jossa United Colors of Benetton- teksti.Jos joku tietäisi... :-)

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ennenkaikkea avara, helppo liikkua vaunujenkin kanssa. Lasten koot oli XL saakka, Stockalla kun loppuvat jo tuohon L:ään.Tytölle ostin tavallisia logo t-paitoja hintaan 7.90e ja ihania strassi-logo t-paitoja 12.90e. Värivalikoima oli UPEA =)


Täällä yksi benettonin lastenvaatteiden ikifani...Kävin avajaispäivänä ja oli silloin jo kunnon laajat valikoimat lastenvaatteita. Meillekin lähti noita logo-paitoja, sekä pitkähihaisia kimallelogolla (9,90e) että T-paitoja erivärisillä logoilla ja kanttauksilla (8,90e).

Ostin muuten 4,5v tytölleni (kohta 110cm pitkä) 130cm kokoisia eli M kokoa paitoja... Benettonilla on niin pienet koot enkä tahdo että on napapaitoja ja menee vain yhden kesän.Onko sinne muuten tullut jo sellaisia kirjavia trumpettihousuja kesäksi? Avajaispäivänä ei vielä ollut kuin yksivärisiä. haluaisin ostaa esikolle...Ja on muuten laajin Benettonin lastenvaatteiden valikoima pääkaupunkiseudulla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat