Vierailija

Niin, siinähän se kysymys jo tulikin :)Olen siis kunnan palveluksessa, sosiaalialalla mut nykyinen työpaikka ei nappaa, ei sitten yhtään. Aattelinkin, et tässä hoitovapaalla vois rauhassa katsella uutta.Tiedoista enempi kuin kiitollinen...

Kommentit (7)

jos irtisanoutumisen ja työttömäksi ilmoittautumisen välillä on 3kk. Eli sen 3kk saa kotihoidontukea ja samaan aikaan karenssi kuluu...

Tuntuu vaan vähän oudolta tuo työnantajan näkökulmasta ajateltuna. Siis kun työntekijää ei (kai?) voi irtisanoa hoitovapaan aikana mutta et työntekijä vois siis irtisanoutua ihan tosta vaan?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Että työntekijöillä on enemmän oikeuksia kuin työnantajalla. Siksihän, esim. jos työantaja irtisanoo, on irtisanomisaika huomattavasti pidempi kuin silloin, jos työntekijä irtisanoutuu.Siitä vain! Minäkin irtisanouduin pari kk:tta sitten.

itseäsi ennen kuin uudessa työpaikassa on koeaika ohi ettet jää tyhjän päälle. Kunnallahan tämä on mahdollista vaikka hankkisi uuden työpaikan työssä ollessaankin. Kun on anonut työlomaa voi työskennellä toisen palveluksessa vaikka ei olekaan irtisanoutunut.

Onko toi varma tieto, et karenssi kuluu hoitovapaan aikana?!?

Eli jos mä sanosin itteni irti 3kk ennen hoitovapaan loppua, ni kuluttaisin sen karenssin pois ja ilmottautusin sit työttömäks ja nostaisin liitonrahaa?

Ei se voi mennä noin.. *ymmällään*

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat