Vierailija

Lukekaahan Aamulehden yleisönosasto kijoitus tältä aamulta mikäli mahdolllista. Alko pikkusen raivostuttamaan!!!

Sivut

Kommentit (52)

Mutta sellainen tapaus tuli nyt mieleen. Kerran oli yksi perhe (vanhemmat ja kaksi lasta joista toinen sylilapsi) samassa lentokoneessa. No heti lennon aluksi toinen vanhemmista katsahti missä on vapaita paikkoja ja röyhkeästi " varasti" itselleen paikan yhdestä rivistä jossa oli tyhjä paikka. Olivat siis maksaneet 3 paikasta ja toinen lapsi matkusti sylissä. Minusta todella törkeää käytöstä, en olisi kyllä itse päästänyt jos vieressäni olisi ollut tyhjä paikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


lasten kanssa ei saisi matkustaa bussilla, junalla tms. ei käydä kaupassa eikä ylipäänsä yhtään missään. Millaisia aikuisia lapsista kasvaa, jos ekan kerran pääsisi vaikka kauppaan 15-vuotiaana?

Tuli sellanen fiilis, että tekis mieli paijata Mikaelia, että " soo, soo Miksu. äläpä potki sedän tuolia vaan syö nyt rauhassa se viili" . Pelle jätkä, mitä tosta. Sehän on vaan Miksulta itseltään pois jos ei " uskalla" enää lähteä etelään golfaamaan, minua se ei haittaa. =)

kuin jollakin muulla. Yleensä matkustamohenkilökunta tekee paljon lapsien ja lapsiperheiden hyvinvoinnin vuoksi, sillä siitähän hyötyy koko matkustamo, jos lapset viihtyy, vähemmin kitinää.

jos lapsi potkii selkänojaa eivätkä vanhemmat puutu tähän. En myöskään tykkää, että edessä istuva lapsi tuijottelee takana istuvaa henkilöä.

Mielummin kuuntelen lasten huutoa kuin humalaisten örvellystä.

Samanen herra oli muuten sitä mieltä että, lapsiperheet olkoot kotona tai suomalaisissa kylpylöissä.

Miksei sitten itse tyydy mökkiinsä suomalaisen järvenrannalla?

Mutta se nyt on sivuseikka.Yhtä lailla kaikenikäisillä on oikeus matkustaa, ja jos ei turistiluokka kirkuvine kakaroineen kelpaa, niin sopiihan sitä varata paikka paremmasta luokasta. Todennäköisyys lapsiperheiden invaasiolle pienenee.Kyllä minuakin joskus pitkällä yölennolla risoo jos ei saa nukuttua kun mukulat huutaa, mutta minkäs teet. Se on vaan kestettävä. Tosin voisihan vanhemmatkin joskus hiukka paremmin varustautua esim. leikki-ikäisten kanssa ja harkita millaiset lelut ovatkaan sopivia matkan aikana... Ei siis mieluusti piipittäviä, vinkuvia, rämähteleviä jne. leluja vaikka ne toki lapsesta ovatkin kivoja. Eli hiljaisia, paikallaan pysyviä/pitäviä leluja ja tekemistä.

nauttia siita ' omalla tyylillaan' . ne on ne alle 2v jotka ei paljon viela hillu jotka ilmaseks matkustaa. yli 2 vuotiaat maksaa n. 90% kokonaismatkan hinnasta. siis puhun nyt reittilennoista joita me aina kaytetaan.

Tuntui, että aina silloin on kauhea väsy ja ärtymys itsellä, nykyään käy vanhempia sääli. Tiedänhän itsekin, millaista on olla kaupassa kiukkuilevan lapsen kanssa ja yrittää hillitä toisille aiheutettavaa häiriötä. Onneksi useimmat lapset oppivat muutamasta kerrasta, ettei kauppa ole kiukuttelupaikka. Mutta se on elämää ja lastenkin täytyy saada osallistua noinkin tavallisiin rutiineihin kuin kaupassa käynteihin. Ei lapsia voi eristää yhteiskunnan ulkopuolelle.

lasten kanssa ei saisi matkustaa bussilla, junalla tms. ei käydä kaupassa eikä ylipäänsä yhtään missään. Millaisia aikuisia lapsista kasvaa, jos ekan kerran pääsisi vaikka kauppaan 15-vuotiaana?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat