Seuraa 

Vai mitä mahtaa olla huuto ja viuhtominen rinnalla etenkin iltaisin, kun pitäisi syömään ruveta? Hetken riehumisen jälkeen maito näyttää kuitenkin maistuvan hyvin, eli nälkä taitaa olla. Samoin syönti saattaa päättyä huutoon - yhtä´äkkiä mikään ei olekaan hyvin ja vain rinnalta pois nostaminen rauhoittaa. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

Kommentit (4)

Meillä ainakin napero pian 3kk ikäinen ja raivarit alkoivat silloin 1,5kk aikoihin. Joskus yliväsyneenä raivaroi, joskus kun ei heru tarpeeksi nopeasti, joskus kun tuleekin liian nopeasti maito suuhun... eli meillä ainakin syitä riittää.

Myös tosiaan jos menee paljon ilmaa samalla masuun niin alkaa kuvailemasi huuto äkkiä. Röyhtäytä syötön aikana vauvaa välillä, ja meillä usein auttaa kun vaihtaa rintaa. (jos esim uudestaan heruminen kestää aloitusrinnassa ja vauva siihen hermostuu, niin saa toisesta rinnasta nopeammin maitoa suuhunsa).

Toisinaan myös raivaroidaan kun ei ole nälkä ja mamma vaan tuputtaa tissiä, kun nukkumaan pitäisi päästä..

Juu eli syitä voi olla paljonkin, mutta älä menetä hermojasi, kokeile tosiaan rinnanvaihtoa ja jos sekään ei kelpaa niin unohda tissintarjous joksikin aikaa!

Kyllä se siitä. Meillä kyllä siis vieläkin välillä raivaroidaan mutta ei niin paljoa enää, kun alkaa tyhmä mammakin tajuamaan mitä vauva on vailla... :Dcaron ja nuppunen 12vk

vauvan ollessa muistaakseni suurinpiirtein 1,5kk iässä... Varmaan vähän allekin ehkä, koska osittain rintaraivareista johtuen imetys päättyi vauvan ollessa 2kk iässä. Syitä voi tosiaan olla monia (uskoisin ettei maitoa tullut vauvan haluamalla tahdilla tai mistä sen nyt tietää...?), mutta koko homma oli miehenkin mielestä sellaista katsottavaa ettei imetyksessä enää ollut mieltä eikä järkeä. Mutta teillä näyttää kuitenkin siinä mielessä homma sujuvan, että jossain vaiheessa maistuu... meillä se ei maistunut vaan huuto vain jatkui.

Mutta toivottavasti selviätte yli rintaraivareiden. Meillä imetyshetki oli harvoin " auvoista" vaan jo laitokselta asti yhtä taistelua eli vauva huusi rinnalla.

Mukavia imetyshetkiä joka tapauksessa!Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat