Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Nyt tarvittaisiin vinkkejä rattaiden ostoon! Olen katsellut Chiccon 0.4 merkkisiä, joissa on normaalirattaan rengasta isommat tuplapyörät sekä edessä että takana. Eli yhteensä 8 pyörää. Ne kääntyvät tosi kätevästi. Etupyörät saa lukittua, jos kääntyily häiritsee jossain maastossa. Rattaissa ei ole istuimen edessä kaarta. Onko huono juttu? 5-piste turvavyöt on. Meidän neiti on nyt 8 kk ja suht rauhallinen tapaus. Viihtyy edelleen lastenvaunujen kopassa (ei tosin mahdu enää kauaa...) ja makuuasennossa on siellä ihan tyytyväisenä.Sisätiloissa rattailla pääsee tosi hienosti, mutta miten on ulkosalla? Mukulakiviteillä ainakin tuollaiset kääntyilevät pyörät on ikävät - vai kuinka? Kokemuksia sorateiltä?Entä rattaiden kokoaminen ja kiinni laittaminen? Mikä merkki on tosi näpsä ja onko vaikeita rattaita markkinoilla? Kaikki vinkit ja kokemukset tervetulleita!

Kommentit (2)

Carena Easyt. Niissä on tosi kätevä yhden käden kasausmkenismi, onnistuu kasaus, vaikka lapsi olisi sylissä. Tilava tavarakori, joka on helppo lastata ja sitten vielä ainakin meille tosi tärkeä juttu: selkänojan saa lähes vaakatasoon, joten lapsi myös nukkuu näissä hyvin. Kaupoissa ja kesäisin ulkona liikkuvat näppärästi ja kääntyvät pyörät saa tarvittaessa lukittua. Paino 10kg. Meilä on moni tuttavakin ostanut nämä meidän suosituksesta ja kaikki on ollut tyytyväisiä. Hintakaan ei päätä huimaa. Maksettiin omistamme 79e (Turun seudulla näitä myy ainakin OZ-baby, maahantuoja on ENG-Finland)Ulkokäytössä talvella varmaan melkein mikä tahansa matkaratas on huono, koska kevyet pyörät ei rullaa lumess yms. Kaupungilla olen näitä kuitenkin käyttänyt talvellakin ja kauppojen välit jaksaa hyvin työntää. Uusia pyöriä myydään ihan varaosina (ainakin mun tietääkseni) ja vuoden välein suositeltiinkin pyörien vaihtoa, jos on rattaat kovassa käytössä. Suosittelen lämpimästi!

Siis rattaiden paino on 7kg, muistin väärin. Niin ja turvakaari löytyy ja se on mielestäni hyvin tarpeellinen (lapsi voi pitää siitä kiinni ja nojautua eteenpäin, jos mielii ja siihen on hyvä kiinnittää roikkuva lelu hipelöitäväksi). Näissä se on lisäksi irrotettava, joten sitä ei ole pakko käyttää ellei halua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat