Vierailija

Kommentit (19)


Minulla ei ole mitään oireita hormonikierukasta!Ei iho-ongelmia, haluttomuutta, mielialan muutoksia, kuivia limakalvoja, lihomista, ja mikä parasta, EI kuukautisia!!No, eihän se kaikille toki sovi. Minulla oli kuparikierukka esikoisen syntymän jälkeen, mutta se vuoto oli jotakin järkyttävän hirveän kamalaa!! Pelkkää verta ja verirättien vaihtamista koko elämä :(t.15

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosiasia on myös, että jos muu hormonaalinen ehkäisy on aiheuttanut ongelmia, niin erittäin todennäköisesti myös hormonikierukka sen tekee. Tätä tosiasiaa eivät tosi monet gynet kerro naisille, ja sen takia hormonikierukka voikin olla aika kallis kokeilu.Vierailija:

Lainaus:

Miksi hitossa tuhlaatte rahaa kuparikierukkaan kun melkein samalla hinnalla saa hormonikierukan???Tykkäättekö valtaisista kuukautisista niin paljon, että haluatte ne vängälläkin?Hormonikierukka maksaa n. 160 euroa, mutta sen saa puolella hinnalla, kun pyytää lääkäriltä lausunnon, että se on hoitona runsaisiin kuukautisiin.Suosittelen.
Viime syksynä oli tuttavan kanssa juttua tuosta kierukan hinnasta, että se heitti Turun ja Helsingin välillä aika suuren euromäärän verran... kokeiles huvkseen soittaa johonkin toiseen apteekkiin siis toisen kunnan puolelle?


Tykkäättekö valtaisista kuukautisista niin paljon, että haluatte ne vängälläkin?Hormonikierukka maksaa n. 160 euroa, mutta sen saa puolella hinnalla, kun pyytää lääkäriltä lausunnon, että se on hoitona runsaisiin kuukautisiin.Suosittelen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat