Seuraa 
että niillä voi varmasti tietää onko raskaana vai ei jo päiviä ennen kuukautisten alkamista? (TÄssä tapauksessa siis että on ihan varma millon ovulaatio on ollut ja luteaalivaihe on aina ollut vakio???)

Vilja testikin lupaa jo 3 päivää ennen menkkojen alkua että voi testata ja aconit tais olla jo 7-9vrk ovulaatiosta. Entäs jos ne näyttää negaa, onko se sillon ihan varma että ei voi enää plussaksi muuttua, kun tietää että ovulaatiokaan ei ole voinut olla myöhemmin??Viljan sivuilta etsin tietoa niin ainoaksi syyksi esitettiin että hedelmöityminen olis tapahtunut oletettua myöhemmin, mutta jos tietää sen millon on ollut ovulaatio niin eihän se voi tapahtua myöhemmin??!!Kokemuksia?

Kommentit (2)

Taitaa ne olla.. teknologiahan on kaikilla aloilla kehittynyt hurjasti niin piksipäs ei tässäkin...Tuosta ovisjutusta en tiedä mutta kiinnityminenkin on niin yksilöllistä että kaipa se sitten siitä voisi johtua. Ovis kun ei myöhemmin voi olla jos sen tarkalleen tietää :)Lue tuolta aloittamastasi ketjusta mun viimeinen viesti :) voin kertoa miten tässä episodissa käy muutaman päivän päästä. Onpahan sitten ainakin muutamat testit testattu :):):)Mutta selkeästi herkempiä nuo nettitestit on tai sitten pelkkää puppua koska aiemmin 3 kertaa raskaana olleena olen saanut apteekin omalla, clear blue:lla yms. vasta pp13/14 jonkinlaisen haamun ja nyt sitten sain? sen jo Pp10/14...Ilmis

lukiko siinä testissä varmasti että 7-9 vrk oviksesta, vai hedelmöittymisestä? Hedelmöittyminenhän tapahtuu usein vasta joitakin päiviä (???) oviksen jälkeen.Mutta tuohan on niin yksilöllistä, että miten tuo hcg lähtee nousuun, joten ennen menkkojen alkamista herkemmälläkin testillä testattu nega voi muuttua vielä plussaksi, uskoisin näin. Eli tässäkin tapauksessa maltti on valttia, vaikka piinaviikoilla se maltti usein on lähtenyt lomille ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat