Seuraa 

Meillä ei muita lastenhoito apuja kuin mummi ja ukki ja välillä tuntuu, ettei viitsi pyytää joka risaukseen heitäkään. Ja kun se tuntuu joskus niin vaikealta (aistin sellaista) niin ei siinä paljoa viitsi kohta pyytääkään. Jos ne 2 lasta ovat rasite???!?Niin, oletteko käyttäneet mannerheimin apuja, onko hyviä, kallista? Välillä kun on tilanteita, että lastenhoito apua tarvitsee, tiedätte varmaan.Kiitos!

Kommentit (5)

Juu olen käyttänyt ja ihan ok.Voi valita että ei ihan nuoria pantas,et pärjäisivät.Sanoa voi aina.Hinta oli muistaakseni noin.5e tunti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

TODELLA tyytyväinen olen ollut. Myös lapset pitävät hänestä kovasti. Tuntipalkka todellakin vain 4,20 e + Tael-maksu eli halpaakin on.Kannattaa ainakin kokeilla, jos oman ajan tarvetta tms.

Hinta on 4,20¿ tunti + matkakorvaus. Meillä on ollut nuoria tyttöjä, jotka kaikki on pärjänny tosi hyvin ja viime lauantaina keski-ikäinen ammatikseen lapsia hoitava vähän huonommin. Mutta aion ehdottomasi käyttää jatkossakin, että joskus saisi omaa aikaa ja isovanhempia ei oikein myöskään viitsi vaivata, vaikka samassa kaupungissa asuvat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat