Seuraa 


Eli meillä siis loppusuoralla pojan etunimeksi kaksi nimeä, Justus ja Kasper(i). Sukunimi perussuomalainen, kaksitavuinen, lyhyt. Nyt siis kysyisin teidän mielipiteitänne siitä, kumpi parempi, ja millaisia mielikuvia nimet herättävät...? Onko Kasper vaikea lausua suomalaisten suussa, oisko Kasperi sitten parempi?Itseäni Justus-nimen pehmeys ja lapsenomaisuus jotenki mietityttää, että onko se sitten vakuuttava 40-vuotiaalle insinöörille tms... :) Mutta pidän siitä nimestä jotenkin enemmän kuin Kasperista... Joka sekin on kyllä pirteä ja kiva nimi... Aaargh!Nyt apua! =) Ja kiitoksia. Myös toisia nimiä saa ehdottaa suosikilleen!

Kommentit (10)


Hih, minusta taas Justus ei ole yhtään pikkupojan nimi, vaan selkeästi aikuisen miehen! :o) Ja nimenomaan vakuuttava, esim Justus Mäki, toimitusjohtaja. Justuksessa on jotain jykevää ja miehekästä, vahvaa ja keisarillista... Pidän molemmista nimistä, mutta Justus vie voiton, koska se on huomattavasti harvinaisempi ja koska sitten voitte laittaa sen Kasperin toiseksi nimeksi!!! :o)Justus Kasperi - se on siinä! Paitsi että... no voihan voihan, noin tuonne väliin muodostuu sana tuska. Kurja juttu :o(Miten oisi sittenJustus Aleksanteri

Justus Joonatan

Justus Konstantin

Justus Anselmi

Justus TimoteiPS. Kasper ei ole minusta sen vaikeampi kuin Kasperikaan (i:llä), kunhan suomalaiset vaan kutsuisivat niinkuin nimi oikeasti on... Nimim. allerginen sille, että jotkut eivät vaivaudu sanomaan lapsen nimeä oikein, vaan aina välillä kuulee pertta ja maktaleena nimisistä lapsista...!

Kumpikaan nimistä ei oikein kolahda minuun, mutta jos olisi pakko valita toinen, valitsisin Kasperin. Syytä en oikein tiedä. Nimet ovat mielestäni todella samantyyliset, eikä kumpikaan ole aikuiselle miehelle liian " lapsellinen" nimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

täällä jenkkilässä kaikki sanovat häntä Casper. (Itse juuri pidän enemmän nimestä K kirjaimella kirjoitettuna).Mielestäni siis tietysti Kasper on kivempi kuin Justus. Ystävälläni on kaksi poikaa: toinen on Juuso ja toinen on Justus.Mutta oletko ajatellut myös seuraavia :Jesper

Jasper

KasparJulius

JuusoTerveisin,pienen Kasper pojan äiti !!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat