Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Saa apteekista. Aina kun kotiutuu niin laitta käsiin koko perhe.

Lapsetkin oppii sen nopeasti. Ei tarvi tuskailla kokotalvea niitten tautien kanssa.

Sivut

Kommentit (54)

terveydenhuolto alan henkilö eli siis minä kerron nyt jotain : )Pelkkä vedellä ja saippualla pesu riittää, kun kädet pesee huolellisesti ja ajatuksella. Se on myös useimmiten yleinen suositus. Ja merkillä ei ole väliä.Mä en ole ollut vuosiin kipeänä ja tyttäreni (1v.3kk) on ollut kerran yhden illan kuumeessa ja kerran ollut alkava korvatulehdus. Siis koko elinikänsä aikana.Käsidesin käyttö on kyllä toisinaan paikallaan ja itsekin sitä tietenkin töissä käytän, mutta kotioloissa huolellinen saippuapesu riittää.Autossa ja käsilaukussa käsidesi on tosi hyvä. Tottakai sitä saa kukin kotonaan käyttää jos haluaa ja etenkin näinä infektioaikoina voi olla ihan paikallaan. Mutta perusperiaattteena on, että huolellinen pesu ja kuivaus riittää.Vierailija:

Lainaus:


liian myöhäistä, niin kuin joku väitti. Jos laitat sen likaisen käden kättelyn jälkeen SUUHUN niin sitten vasta on myöhäistä! Hyvä käsihygienia on tehokkain tapa ehkäistä infektiotauteja. Ja ei, pelkkä vesi ja Pirkka -saippua ei riitä.

ja pahimmilta rutoilta säästynyt kuitenkin :) Älkäähän liioitelko hygieenisyydessänne. Entä jos lapsenne menee päiväkotiin, kyläpaikkaan jne. ottaako hän desinfiointiaineen mukaan ja hieroskelee sitä käsissään (minuutin!) aina vähän joka välissä? Hih. Oman kodin ja pihapiirin bakteerit tulevat kuitenkin nopeasti tutuiksi, ei niitä montaa kertaa tarvitse sairastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

telkusta tuli joskus sellainen ohjelma missä näytettiin kaikkia pakkomielteistä ja fobioista kärsiviä.

Yks nainen ei voinut enää koskea mihinkään ilman desinfiointiainetta ja desinfioi koko ajan käsiään ja ovia ja koko kämppäänsä.

Toinen putsas koko ajan jos tuli vaikka vieraita niin piti heti niitten jälkeen siivota kun tuovat pöpöjä taloon.

Näille tehtiin sitten sellaista terapiaa, että niitten piti koskea kaikkeen likaseen.. vessanpönttöönkin.

liian myöhäistä, niin kuin joku väitti. Jos laitat sen likaisen käden kättelyn jälkeen SUUHUN niin sitten vasta on myöhäistä! Hyvä käsihygienia on tehokkain tapa ehkäistä infektiotauteja. Ja ei, pelkkä vesi ja Pirkka -saippua ei riitä.

Liika hygieniakin on pahasta! Kädet pestään kun käydään vessassa tai ne on likaset. Desinfiointi tappaa luontaset pöpöt ja aiheuttaa pöpöille vaan suojan myrkkyjä vastaan jollonka pitää saada vaan tehokkaampia myrkkyjä!Flunssan saa kuulkaa ihan roiskeena ilmasta, kättelemällä vierasta jne, jne.. Käsien pesu on silloin myöhästä oli sitten kuinka desinfioivaa tahansa.Että rissaa kun tomppelit käyttää desinfiointia tarpeettomasti!

te, jotka sillä desinfiointiaineella läträätte, te saatte vain aikaan sen, että bakteereista kehittyy VASTUSTUSKYKYISIÄ KANTOJA luonnonvalinnan kautta. Siinä sitten ollaan helisemässä kun eivät edes antibiootit tehoa!

ottakaa järki käteen ja jättäkää ne desinfiointiaineet sairaaloissa käytettäväksi!

Ihollahan kuuluu olla bakteereja, mm. maitohappobakteereja jotka pitää ihon ph:n oikeana. Kun käsidesi ei ole mitenkään valikoiva vaan tappaa kaikki bakterit niin siitä tulee helposti muita ongelmia.Itse vedän tällä hetkellä 3kk:n antibioottikuuria, syy: bakteeritulehdus (detriitti) kasvojen iholla. Ihotautilääkäri sanoi että turha peseminen ja voimakkaat aineet altistaa tällaisille. Suositteli kasojen ihon puhdistukseen ja hoitoon aqualan perusvoidetta.Käsidesiä en aio ostaa, herkkäihoisen saippua on käytössä ja joskus korvaan vesipesun rasvapesulla.

käsidesillä pesette kädet ? Tuo käsidesi on hyvä ulkohuussissa.Me pestään ihan vedellä ja käsienpesuaineella eikä sairastettu olla tänä talvena lainkaan.Vaikka koulussa on ollut flunssia ja pöpöjä, niin kotiimme asti ne eivät ole tulleet tai jos ovat, niin emme ole ainakaan sairastuneet. Kunnon käsien pesu riittää.

Siis väittääkö pakko-oireinen terveysalan ihminen että 1,3- vuotias lapsi ei oo ollu ku kerran alkavassa korvatulehduksessa kun käyttää näppäriä desinfiointiaineita? :)Mun 2- vuotias on ollu pari kertaa kuumeessa eikä koskaan ollu korvatulehdusta alkavana tai muutenkaan koska me pestään kädet tarvittaessa saippualla.. ;)Mutta jos joku ny haluaa desinfioida käsiään ja kämppäänsä niin siitä vaan. Mutta turha itkeä kun pöpöt käy vastustuskykysiksi!

Miten täit liittyy siihen desinfioiko kaikki luontaset bakteerit pois vai peseekö kätensä vaan tarvittaessa?Meijän viikon vanha vauva tuli aikanaan flunssaan ja sairaalassa desinfioitiin käsiä ettei viety pöpöä jollekin toiselle ja ettei vastaavasti sairastutettu vauvaamme toisella taudilla.

Muutoin ei tartte desinfioida vaan ihan normaalisti olla hygieeninen!KUN lintuinfluenssa tulee niin meillä ollaan ihan normaalistikin. Vois vähän miettiä mistä nää pöpöt saa alkunsa.. Kun ihminen, possu ja kanat elää samassa paikassa eikä hygieeniasta ole hajuakaan niin sieltä ne lintuinfluenssat poikii. Ei siitä ettei käytä käsidesiä.

kun tullaan kotiin kaupasta/koulusta/jne. Kotona pysytellessä pestään ihan tavallisella saippualla.Vielä muistutus käsidesin käyttäjille:KÄSIHUUHDETTA ON KÄYTETTÄVÄ OIKEIN JOTTA SE TEHOAA!!-ainetta otetaan REILUSTI

-käsien on oltava ehdottoman KUIVAT

-käsiä hierotaan vastakkain MINUUTIN AJANNäillä konstein 99,9% bakteereista kuolee.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat