Vierailija

..mitä tulee ruotsikkoihin. Muita?

Kommentit (9)

En ole suvaitsematon, mutta mielestäni ruotsin hemmotellulle asemalle Suomessa ei ole mitään järkeviä perusteita. Esim. saamelaisia pitäisi mielestäni hyysätä paljon enemmän kuin ruotsalaisia, sillä he ovat sentään Suomen alkuperäiskansaa, jota on sorrettu ties kuinka kauan. Eikä venäjälläkään ole erityisasemaa, vaikka se oli Suomen emomaa yhtälailla kuin Ruotsi.

Se että on jotakin mieltä jostakin on ihan ok, mutta jos sitä julkisesti kaikelle kansalle julistaa, antaa itsestänsä kyllä aika moukkamaisen ja sivistymättömän kuvan. Taidat olla vaan kateellinen, sillä mitä ihmeen väliä sinulle muuten olisi sillä, puhuuko joku ruotsia vai ei?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja EN vaadi palveluu joka paikassa omalla kielelläni. hyväksyn sen et tässä maassa puhuu vaan 6% ruotsia ja osaan omasta mielestäni ihan hyvin suomea. mieheni on suomenkielinen eikä edes osaa ruotsii.kai sitä kuitenkin saa jatkaa tätä rikkautta. eihän siinä voi olla mitään pahaa jos osaa yks " ylimääräinen" kieli.En ole koskaan vaatinut palvelua omalla kielelläni. Päinvastoin, puhun mielelläni suomea verotoimistossa ja muissa. Itse asiassa en uskalla edes kaikkialla puhua esim. ystävieni kanssa äidinkieltämme, koska teidän kaltaiset fennomaanit hyökkäisivät kimppuumme. Miksi emme voisi saada olla rauhassa?

Ei vaineskaan, ei minusta teitä pitäisi ampua, mutta vähän kohtuullisempia saisitte olla vaatimuksissanne. Vain 6% ihmisistä vaatii kaikkialla virastoissa palvelut omalla kielellään ja muita esimerkkejä en jaksa kirjoittaa.Kyselin vaan että onko samanlaisia täällä?ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat