Seuraa 

Onko kukaan käynyt? Saako sieltä kaupoista tuttuja lastenruokia ja vaippoja? Vai otanko mukaan kaikki täältä suomesta... Antakaa joitain hyviä vinkkejä jota ottaa huomioon vuoden ikäisen kanssa matkustettaessa? Kiitos etukäteen.

Kommentit (3)

Olimme siellä noin vuosi sitten. Silloin en kyllä osannut katsoa kauppojen vauvanruoka valikoimaa kun ei ollut tarpeen, mutta olen kuullut että Suomesta on hyvä ottaa mukaan kaikki. Olimme juuri VAIN tallinnassa viikonlopun ja otin kotoa kaikki mukaan. Vaippoja siellä olisi kyllä löytynyt mutta purkkiruoat oli kortilla. TAi löytyi kyllä heidän valmistamia ja Hipp merkkistä (Ruotsalaista)mutta ei niitä mihin olemme tottuneet joten oli just oikein kantaa kaikki täältä mukana. Nan korviketta en löytänyt kuin jauheena.

Jos haluat välttää turhan murehtimisen ota kaikki vaan täältä matkaan!

Faliraki on pieni kylä? vuorten lomassa. Tosi kaunista ja iso vesipuisto!

Lindos kaupunki on aivan lähellä ja ehdottamasti käymisen arvoinen!

Hauskaa matkaa!! ja muista, ettei siellä voi kraanavedestä tehdä mitään kuin tietty peseytyä.

Rodokselta saa kyllä vaippoja (alkaen Lidlin vaipoista aina Liberoihin ja Pamperseihin), eli niitä ei missään nimessä kannata raahata mukanaan Suomesta. No korkeintaan ehkä ekaksi päiväksi niin ei heti tarvi kauppaan juosta niiden takia! Vauvan ruokavalikoimat on surkeat. Valmiita soseita löytyy vain Nestlelta, ällöttävän makeita hedelmäsoseita ja muutama lihasose. Taitaa olla yksi pelkkä kasvissose. Sitten saa Nutrician hedelmäsoseita, joissa ei ole sokeria ollenkaan. Lisäksi löytyy jauheesta tehtäviä vellejä, joissa kaikissa on järjestäen sokeria... Noita soseita saa ainakin tavallisista supermarketeista - pienemmistä " turistikaupoista" ei välttämättä löydy.

Minä siis ottaisin omat soseet mukaan. Et maininnut minkä ikäinen vauva on kyseessä. Mutta korvikkeet taitaa kaikki olla jauhekorvikkeita, eli pitää keitellä vesiä niitä varten.Niin ja vesijohtovettä Rodoksella VOI juoda. Ainakin aikuiset, jos ei vauvalle uskalla antaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sanoithan, että vauva on vuoden ikäinen! Luinpas huolimattomasti...!

Ruokakaupoista saa myös vauvajukurtteja ja " valmista" maitoa mikä käy vuoden vanhalle. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat