Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mulla ois pieni hetki aikaa olla tässä noitten korttien kanssa. Edellinen ketjuni on jo niin pitkä etten siihen vastaa enää. Menee niin hankalaksi. Joten otetaan tähän uusi. Ihan muutaman voisin kurkata, aikaa pieni hetki. Kerro taas silmien ja hiustenväriä, ikääkin saa sanoa niin saan paremmin kiinni ;)Palutteita sitten taas, jooko? :)

Sivut

Kommentit (76)

tuota tummaa naista en menneessä tajua. muuten vois mennä aika hyvin, ehkä ne ratkaisut on olleet enemmänkin meidän yhdessä tekemiä joiden kautta muutos on tullut... työaisoissa toivotaan et tulee jotain uutta ja positiivista. Hieman vaikeeta oli miettiä ja tulkita tuota mut ei ihan pieleen...t:6 :)

palailen taas jossakin vaiheessa. kiitos palautteista, olisi mukavaa saada lopuiltakin viestiä. ihan vain siksi edelleen että tiedän onnistunko vai onko parempi lopetella ;)niin, ja sori kirjotusvirheet, kirjotan tässä kiireessä aina näitä enkä ehdi oikolukea, joten lipsuu ;)t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sinun taustalle nousee vahva rakkauskortti. se kertoo siitä miten olet kohdannut sen suuren rakkauden. sellaisen mistä meistä jokainen täällä unelmoi ;) suuri rakkaustarina..nämä kaikki kortit vain vahvistavat tuota sanomaa.nykyhetkeen ja tulevaan nousee edelleen ileisesti tuo sama suhde joka menneessäsikin näkyy. semmoinen vaalea mieshenkilö, rakkautta kovasti välillänne ja avioliittoakin nätytetään. taloudellisessa ja käytännöllisessä mielessä alkamassa on uusi jakso, sellainen jonka aikana asiat käänytvät vielä enemmän positiiviseen suuntaan. tulevassa näkyy sinä ja miehesi rinnakkain, rakkautta edelleen, mutta tulee joku joka saa jommankumman teidän sydämen pamppailemaan. mitään sen vakavampaa ei ole kyseessä kuin ihastus, mutta tuo kuitenkin vaikuttaa omalla tavalla väleihinne. luottakaa keskinäiseen rakkauteenne ja puhukaa avoimesti kaikesta, myös niistä tunteista niin rakkautenne kyllä voittaa tuonkin mutkan.Vierailija:

Lainaus:


Siniharmaat silmät, hiekan väriset hiukset, himpun päälle 30 vuotta. Mitä näkyy minulle?

Vierailija:

Lainaus:


Mulla ois pieni hetki aikaa olla tässä noitten korttien kanssa. Edellinen ketjuni on jo niin pitkä etten siihen vastaa enää. Menee niin hankalaksi. Joten otetaan tähän uusi. Ihan muutaman voisin kurkata, aikaa pieni hetki. Kerro taas silmien ja hiustenväriä, ikääkin saa sanoa niin saan paremmin kiinni ;)Palutteita sitten taas, jooko? :)

hmm.. sinulla on tässä pöydässä kaksi ihmistä jotka tulevat menneestä ihan tuonne tulevaan saakka..menneessä siis sellainen vanhempi tummahko mieshenkilö. hän on vaikuttanut ilmeisen positiivisella tavalla siihen että olet saanut elämässäsi jonkun tärkeän jutun aikaan. sinulle on tullut sellainen tarmonpuuska, oikein kunnon energianlataus ja olet saavuttanut sitten sen kautta jotain merkittävää, sinulle suurta juttua.nykyhetkessä ja tulevassa vaikuttaa edelleen tuo sama mies. samoin tähän nousee tumma, vanhempi nainen. olisiko nämä hnkilöt sitten sukulaisia, vanhempasi? he tulevat auttamaan sinua taloudellisissa asioissa, sellainen tilanne joka sinua masentaa ja pelottaa, siis taloudellisesti mutta he auttavat, joten ole huoleti. tilanne paranee kyllä hienosti. kauempana näkyy että sinulle avautuu mielenkiintoinen ja haastava tilaisuus, liittyen työelämään, tai sitten ehkä jopa opintoihin. ole rohkea ja tartu tuohon tilaisuuteen, se antaa sinulle todella paljon!:)

Suuri rakkaus, joo, kyllä luulisin niin. Tämä on aika maanläheistä rakkautta, rauhallista sorttia. Alkoi ensisilmäyksellä ja on jatkunut yhtä vahvana reilun 6 vuotta. Mies on vaalea ja naimisiin mentiin aika pian tapaamisen jälkeen.

Tuo taloudellinen ja käytännöllinen uusi alku sopii myös. On hyvä kuulla, että asiat kääntyvät positiiviseen suuntaan. Siinä kun olisi olemassa myös katastrofin ainekset (lähes kirjaimellisesti).

Ihastus, aha? No sitä ei sitten voi kuin jäädä odottamaan. Toivottavasti se on sitten mies joka ihastuu. Minä oon meistä se vähemmän mustasukkainen ;)Kiitos kun katsoit! Ihanaa kevättä *halaus*!Vierailija:

[quote]


sinun taustalle nousee vahva rakkauskortti. se kertoo siitä miten olet kohdannut sen suuren rakkauden. sellaisen mistä meistä jokainen täällä unelmoi ;) suuri rakkaustarina..nämä kaikki kortit vain vahvistavat tuota sanomaa.nykyhetkeen ja tulevaan nousee edelleen ileisesti tuo sama suhde joka menneessäsikin näkyy. semmoinen vaalea mieshenkilö, rakkautta kovasti välillänne ja avioliittoakin nätytetään. taloudellisessa ja käytännöllisessä mielessä alkamassa on uusi jakso, sellainen jonka aikana asiat käänytvät vielä enemmän positiiviseen suuntaan. tulevassa näkyy sinä ja miehesi rinnakkain, rakkautta edelleen, mutta tulee joku joka saa jommankumman teidän sydämen pamppailemaan. mitään sen vakavampaa ei ole kyseessä kuin ihastus, mutta tuo kuitenkin vaikuttaa omalla tavalla väleihinne. luottakaa keskinäiseen rakkauteenne ja puhukaa avoimesti kaikesta, myös niistä tunteista niin rakkautenne kyllä voittaa tuonkin mutkan.ei olisi uskonut... niin hyvin olit oikeilla linjoilla. ero tuli tosin samasta miehestä, jonka kanssa taas yhdessä ollaan - eikä ihan ongelmitta. sairautta ja taloushuolia on, mutta valoa taitaa olla näkyvissä =)

mutta yritän kuitenkin....blondit hiukset, siniset silmät, ikä 30v.

Olisin kiinnostunut kuulemaan perheasioista (milloin lisää lapsia jne...), työasioista ja asuntoasioista.Kiitos!!

Ikä on 25, silmien väri vihreä. Haluaisin tietää sujuuko tämä raskaus loppuun asti hyvin kun on ollut noita vastoinkäymisiä. ja onko miehelläni toinen nainen tai jotain intressejä johonkuhun toiseen...olen aavsitellut sitä jo jonkin aikaa. Rakastaako hän minua vielä.Maria

kerron nyt sun mennyttäkin, jotta voit päätellä, kannattaako sun luottaa muhun vai ei ;)eli meneeseen nousee vahvasti raha-asiat. että olet saanut jostain suurehkon summan rahaa, joka on sitten tuonut semmoista tiettyä turvallisuuden tunnetta mukanaa. vaan, nuo rahat eivät ihan säästössä asti ole pysyneet vaan ovat huvenneet aika nopeaa tahtia jonnekkin..nykyhetkeen ja tulevaan nousee vaaleahko, sinua vanhempi mies. sinä taidat olla melkoisen ihastunut ja rakastunutkin häneen, mutta suhteenne ei ihan onnen täyteistä ole kuitenkaan. tuo mies ei niin täysillä ole mukana kuin sinä tahtoisit. pettymyksiä ja kyyneleitä uo suhde saa aikaan. koskapa tähän nyt nousee hyvin vahvasti tuolle miehelle toinen nainen. ja nämä muutkin kortit kertovat tuosta tilanteesta. joko olet suhteessa varattuun mieheen tai sitten tuolle miehelle kehkeytyy suhde toiseen samaan aikaan kun on kanssasi. valitettavasti näyttää siltä että tienne sitten eroavat ja se tuo sinunlle lisää murhetta. mutta, lohduttavat kortit nousee loppuun. tuon kaiken koettelemuksen jälkeen elämääsi saapuu ihan uusi ja suuri onni ja rakkaus. aurinko paistaa pilven takaa ja huomaat että asiat menivät loppujen lopuksi kuitenkin juuri niinkuin niitten kuuluikin mennä.

sulla näkyy taustalla vahvoja asioita. sellaisia suuria myllerryksiä sekä tunne ett muussa elämässä. näkyy ero jostakin tärkeästä ihmissuhteesta, se on satuttanut sinua tietenkin, aika kovastikin. näkyy myös jokin uusi, käytännölliseen elämään viakuttanut asia, onko se sitten sinulle uusi koti tai uusi työ tuon eron jälkeen. olet kuin aloittanut elämäsi uudelta pohjalta.nykyhetkeen ja tulevaan sinulle nousee tumma mies ja kortti joka kertoo siitä että ihan hyvin ei asiat kuitenkaan välillänne ole. talousasioita tai terveyttä koskevat murheet ja huolet tulevat väliinne ja saavat kotonakin ilmapiirin kiristymään. kuitenkin suhteenne näyttäytyy pitkäikäisenä ja kestävänä, se ei ihan pieniin kaadu. ja tuohon taloudelliseen harmiin, näytetään että hyviä uutisia on tulossa, ehdottomasti. jostakin tulee tervetullut rahasumma, ehkä jopa yllättävältäkin taholta. asianne kääntyvät oikein hienoon suuntaan.

mennyttä: näkyy jokin tosi hyvä tilaisuus johon olet tarttunut ja sitä kautta elämäntilanteesi on parantunut huomattavasti. liittyy työ ja raha-asioihin. tässä on ollut mukana tumma nainen myös. tuo on näin jälkeenpäin katsottuna sellainen kuin käännekohta elämässäsi, tällä saralla.nykyhetkeen ja tulevaan saan sinulle tumman miehen jonka ansiosta olet joutumassa pulmalliseen tilanteeseen. sinun pitää tehdä päätös, joka vaikuttaa suhteeseenne myös. tuo päätös tulee olemaan vaikea, koska toisaalta sydämesi sanoo toista ja järkesi sanoo toista. rakkautta on välillänne ja jostakin joudut jokatapauksessa luopumaan edetäksesi asiassa. kompromissit on aina hyviä vaihtoehtoja ;) kyllä tuo mies rinnallasi pysyy, päätitpä sitten mitä hyvänsä. hän näkyy täällä kauempana tulevassa myös. ja näyttääpä siltä että fiksun ratkaisun sitten tuossa tilanteessa teetkin, koska alkaa ihan uusi, hyvä vaihe elämässäsi sen myötä. niin ja tämä ratkaisu tilanne liittyy työasioihin.

Siniharmaat silmät, hiekan väriset hiukset, himpun päälle 30 vuotta. Mitä näkyy minulle?

Vierailija:

Lainaus:


Mulla ois pieni hetki aikaa olla tässä noitten korttien kanssa. Edellinen ketjuni on jo niin pitkä etten siihen vastaa enää. Menee niin hankalaksi. Joten otetaan tähän uusi. Ihan muutaman voisin kurkata, aikaa pieni hetki. Kerro taas silmien ja hiustenväriä, ikääkin saa sanoa niin saan paremmin kiinni ;)Palutteita sitten taas, jooko? :)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat