Vierailija

Tää on järkyttävää..:( Kolmatta päivää oksennan, voimat on ihan kaikki.. Lapsilla meni ohi päivässä, nyt ne jo juoksee ympäri huushollia virtaa täynnä. Tuntuu että kuolema tulee, eikä tämä helpota koskaan. Helpotusvinkkejä otetaan vastaan!

Kommentit (19)

podin 2 viikkoa sitten, meillä oli kipeinä kaikki ja kaikista kipeimpiä oli juuri vanhemmat, mullakin kesti 5 päivää. Onneksi meillä oli hiihtolomavieraita, ne hoiti lapsia eikä itse sairastuneet, kumma kyllä.

ja sitten on aivan varmasti karmea olo. Jos juo vaan pelkkää sokeripitoisia nesteitä tai vettä niin suolat jää kokonaan pois. Ja kun vielä oksentaa ja ripuloi niin koko nestetasapaino on sekaisin. Jos sattuu olemaan osmosalia niin juo ihmeessä sitä tai jos ei ole niin voi itse tehdä juoman johon laimentaa vaikkaa tuoremehua ja lisää ruokalusikallisen ruokasuolaa. Ei mitään hyvän makuista, mutta olo kohentuu kun saa suoloja. Ja vaikka ei neste pysy sisällä niin kannattaa juoda koko ajan, mutta pieniä määriä kerrallaan. Ja maitohappobakteerit on hyvä lisä edistää suoliston toipumista.

t. sh ja farmaseutti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsilla oli ja meni jo aikaa sit kun luulin päässeeni pälkähästä.. vaan viime viikolla sit iski oikein täyslaidallisella ja kaikella mahdollisensa, yskit siinä sit pää kipeenä nenä tukossa selka paskana, oksennus tulossa ja vellit melkein housuissa...ja paikka on virrat eli kyllä se aika lailla koko suomee kiertää....

Ennen on olllut niitä mahatauteja, jotka kestävät enintään vuorokauden, tämä ei asetu millään:( Lihaksia särkee niin maan per**leesti ja sisuskalut on ihan soseena:/

meillä anoppi oli eilen mahataudissa ja tosi voimattoman näköinen, ei edes sängystä noussut. ja me tietty käytiin siellä kylässä. kuulemma oksentaa heti jos yrittää vähänkin liikkua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat