Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ai että ottaa välillä päähän ja kunnolla...! Tiedän että naapurin muksuilla on kanssa oikeus ulkoilla, mutta kun melkein joka päivä ne kiljuu tossa pihalla aina samaan aikaan kun yritän nukuttaa vauvaa. Ovat siellä ihan itekseen ilman vanhempia ja meteli on sen mukaista. Eipä vauva siinä melussa sitten kunnolla nuku ja saan juosta koko ajan vatkaamassa vaunuja. Tätä on jatkunut jo vuoden ajan. Yritin siirtyä tämän takia jo yksiin päiväuniin että typy olis nukkunut silloin kun kiljukaulat on sisällä mutta ei jaksa raukka vielä yksillä unillakaan.... Ei kait auta kun purra hammasta ja kirota mielessään..!!!!

Kommentit (20)

en ole vaatimassakaan että lasten pitäisi olla hiljaa sen takia kun meidän vauva yrittää nukkua. Ymmärrän että lapsista lahtee ääntä ja usein pihalla kiljuu myös oma vanhempi lapseni. Se ei kuitenkaan poista sitä etteikö välillä ÄRSYTTÄISI kun tenavat kiljuu ja yrität nukuttaa vauvaa tai saada sisällä tehtyä jotain kotihommia ja joudut metelin takia vähän väliä käydä vaunuja hyssyttämässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka ennen klo 7. Jos päiväkodissa täytyy olla klo 7 niin vielä aiemmin. Aika nössö naapuri sinulla jos sinun mielenosoituksellinen musiikinsoittelusi aiheutti hiljaisuuden. Hänhän olisi periaatteessa voinut alkaa herättää lapset vielä aiemmin, vaikka 6.30, ihan vaan sinun kiusaksesi. Näinkin voi käydä, nimim. sivusta seurannut, ja oikeuksista myös itse selvää ottanut.. Ja vaikka " hiljaisuus" loppuisi klo 7, on lapsiperheen tavanomaista elämää herätä jo ennen sitä; lapset heräävät kun ne heräävät. Seuraava naapuri ei välttämättä ole oikeuksistaan yhtä tietämätön kuin tämä sinun nykyinen naapurisi.

Ja piha on se paikka jossa lapset saavat huutaa, se on suositeltavaakin, joten vauvojen on sitten nukuttava sisällä jos eivät kestä meteliä. Kellään lapsella ei ole velvollisuutta hiljantyä yhteisellä pihalla jonkun vauvan päiväunien takia, muutakaan elämää siellä ei voida lopettaa.

asutaan omakotitalossa, joten muutosta ei ole apua... Nyt kun lumet on vähän sulaneet olen vienyt vaunut takapihan puolelle kun sinne ei mekastus kuulu niin hyvin. Sisällä nukkuminen ei taas onnistu kun nukkuu vaan max.1/2 tuntia ja on sitten taas kiukkunen. Pakko oli vaan johonkin purkaa kun äsken taas kiukutti kun yritin vauvaa nukuttaa.... on jo helpottanut eikä tämä ole kovin vakavaa! joten kenenkään ei kannata vetää hernettä nenään :=)

Yritin itse nukkua yöduunin jälkeen. Mutta ei. keksin hyvän keinon, aloin soittaa musiikkia todella lujaa illalla kello 20 ja lopetin sen vasta 23, jolloin *hiljaisuus* alkaa. Jo loppui kakaroiden huuto ja mekastus.

Kun asuimme rivitalossa(nyt omakotitalossa) niin silloin kävin kerran sanomassa lapsille että voisko ne olla vähän hiljempaa sen aikaa että meidän vauva saa nukkua hetken niin ne lapset siirtyi siitä kauemmas.

sillä kertaa sai nukkua, mutta lapset ei välttämättä hoksaa sitä että pitäs olla hiljaa ulkona.

Naapuritalon partsilla myös koira oleili todella usein ja kerran jos toisenkin herätti lapsemme haukunnallaan. Nyt saapi sen asunnon omistaja maistaa omaa lääkettään, kun heille syntyi lapsi, jota yrittävät nukuttaa parvekkeelle. Yrittävät siis. Yrittävät.

Heillä on omituinen tepe keskustella lähes huutavaan ääneen toisilleen, ja sitäpä sitten harrastivat omalla pihallaan, kun mä yritin saada tyttöä nukkumaan. Graah.Juu, ja heidän lempipelinsä kesällä on kyykkä. Siinä sitten puukalikat kalahtelivat toisiinsa ja pisteet laskettiin luonnollisesti kovaäänisesti. Graah.Ja he TODELLAKIN olivat tietoisia, että viereisellä pihalla yritetään nukkua.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat