Vierailija

Meillä on juuri 5-vuotta täyttävä poika, joka ei halua piirtää. Joskus piirtää pyydettäessä pääjalkaisen ihmishahmon, jolla on suuret rinkulasilmät. Joskus piirsi alkeellisen maisemankin, mutta siitä on aikaa. Onko tavallista?

Kommentit (4)

Poika ei viisi- eikä vielä kuusivuotiaanakaan vapaaehtoisesti piirtänyt yhtään mitään. Syksyllä aloittaa koulun, ja kynän käyttö on edelleen kohtalaisen heikkoa. Nyt kuitenkin tekee innolla tehtäviä kirjasta, joka on tarkoitettu tuollaisille koulunsa aloittaville. Siis sellasia "kynänkäyttöharjoittelutehtäviä".

isompi 5v dg lievä/keskivaikea dysfasia piirtää pää-jalkaisen kun äiti anelee ja joskus on piirtänyt auton mutta ei muuten piirtele. Nuorempi täyttää syksyllä 4v eikä suostu piirtämään mitään dg lapsuusiän autismi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Piirtää kyllä halutessaan ja osaa nämä "pakolliset" neuvolan kuviot mutta kun ei tahdo piirtää niin ei piirrä sen enempää :)Ja poika on vajaa 4 v !

ja piirtelee robotteja ja autoja aika taitavasti ja yksityiskohtaisesti, mutta hänellä on ollut pitkiä kausia ettei se puuha yhtään kiinnosta.Kohta nelivuotias tyttö ei vielä piirrä paljon mitään muuta kuin suttua, ei huvita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat