Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kuinka sinne haetaan,paljonko ne maksaa/kk ja miten maksu tapahtuu??KIITOS!!t.aivan ekakertalainen näissä asioissa :D

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mää vien lapseni kesällä ryhmikseen ja mää alotin tutkiin netistä kotikaupunkini nettisivuja tampere. fi ja sieltä lastenhoitoasiat löytyi, tarhat alueittain, yksityiset pph. t, vuoropäikkärit.. mitä oli tarjolla ja yhteystiedot. Löysin lapsilleni hoitopaikan samana päivänä kun aloin etsiin!

mulla ei just nyt ole anonyymia sähköpostiosoitetta mutta äkkiäkös sen tekasee kunhan ehtii sen hetken olemaan koneella,nyt en ehdi vaan tulin vain tsekkaamaan oletko kommentoinut tähän ketjuun.

Oletko sä miten koneen ääressä esimerkiks huomenna?

meikäläinen ehtii koneelle seuraavan kerran huomisiltana joskus 20-21 välillä joten huudeltaisko sillon täällä toisiamme? vai onko sulla anonyymia osotetta minkä voisit nyt antaa jotta pistäsin sulle siihen sit mailia? millaset muuten olis hoitoajat mitä tartteet lapsellesi?

-5-

Piti tuossa käydä vielä menoja,mutta olisi ihan ok saada vaikka sun yhteystiedot niin voin pistää sinutkin tuohon harkintalistalle?? :)Eli kyllä vaan kiinnostaa vielä :)t.ap

onko hän minkä ikäinen? täältä löytyis 2 leikkikaveria hänelle ja olen alalle [ei kuitenkaan pph koulutus]koulutettu useamman vuoden työkokemuksen omaava 30v nainen.

Just tänään tilasin rikosrekisteriotteen mikä nykyisin vaaditaan kaikilta jotka lasten kanssa työskentelevät ja viime viikolla kävi yksityisen hoidon ohjaajat tekemässä meillä tupatarkastuksen eli katsoivat että tilat on sopivat ja pesuaineet ylhäällä yms.

Eroavaisuuksia voit katsoa vaikka sivustosta nimeltä YPPH,googlettamalla löydät sen.

-5-

Kunnallinen sidottu sääntöihin enempi, yksityinen voi olla hintavampi mutta joustavampi?Meillä lapset menee ryhmäperhepäiväkotiin joka on tavallaan tarhamainen paikka jossa usea perhepäivähoitaja töissä.

ummetuksenkin hoito on tuttua vaikkei lapsella se pahaksi päässytkään vaan helpotti kun vähennettiin päivittäistä maidon määrää mutta kuitenkin oli laktuloosimikstuura käytössä.

Vanhemmat saavat Kelalta yksityisen hoidon tukea mikä on muistaakseni sellaiset 170e/kk ja tuolta YPPH sivuilta näkee myös sen suositusmaksutaulukon mitkä on niitä suosituskorvaushintoja joka yksityisen pphoon pitäis liksaa saada/kk/lapsi.

Vieläkös sua kiinnostaa:)?

-5-

missäpäin nro5 vaikutat??Poika täyttää heinäkuussa 3v,hänellä on krooninen ummetus jota kylläkin hoidetaan kotona mutta käyttää varmaan vielä tuolloinkin vaippoja.

Syödä ei saa banaania eikä mustikkaa,eikä veriruokia,eli olemme Jt.Vieläkö kiinnostaa ;)??t.ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat