Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko jollain kokemusta gesslein merkkisistä vaunuista? Onko olleet hyvät? Suositteletko? Mitä vikoja ollut (onko ollut niitä ylipäätänsä ollut?)? Pari myyjää on suositelleet, mutta haluaisin käyttäjiltä kokemuksia. On kyllä aika vahva vaihtoehto..

Kommentit (7)

Meillä ollut Gesslein highlight vaunut käytössä maalis.2002 asti ja on kuule kans suosioon täällä voittanut:)

En voi muuta kuin kehua....Ollut todella aktiivisessa käytössä kun käytin pojallani tammikuu 2005 puoliväliin rattaina josta sitten sen jälkeen se oli sen 8 kk odottamassa uuden vauvan tuloa ja nyt siis ollaan käytetty samoja vaunuja uudella vauvalla koht 6 kk.

Ja kyllä ihanat ovat.Jos joutuisin ostaan nyt ni ostaisin varmaan samat vaunut.meillä ei oikeastaan oo ollut niissä mitään vikaa.

Monet sanoo että tavarakori on liian pieni mutta me tuodaan suurin osa kaupasta kaikki autolla joten aika vähän mitään vaunuilla haetaan.

Ei oo ainakaan meitä häirinnyt.

meillä gesslinen skylinet...pian vuoden käytös...vikoja ei havaittu...ja aivan ihanat lykkiä...meillä iso tavarakori, mahtuu 2 täyttä kauppakassia....ovat siis vähän korkeammat...haluttiin toi iso tavarakori...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Gessleinit, ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Ovat äärettömän ketterät ja kevyet lykkiä. Otimme ehdottomasti ilmakumirenkaat! Ovat sirot ja sporttiset, ja koska olemme molemmat aika lyhyitä (alle 170cm), sopii meille tällaiset matalammat mallit.Kaksi miinusta, joista toinen oli tietoinen valinta: tavaratila on todella pieni. Mutta meillä käydään kaupassa autolla tekemässä isot ostokset.Toinen miinus on hankalahkot jarrut (rengas kerrallaan) verrattuna esim. Emmaljungaan, jossa sellainen jarru" poljin" .Mutta en vaihtaisi näitä Emmaljungiin!

Eli tosi helppo kasata, menee pieneen tilaan, mahtuu helposti porrasperäisen auton konttiin ilman renkaiden irrottelua. Kaikista testaamistani vaunuista kevyimmät työntää. Ainoat jutut mitkä ainakin tässä meidän mallissa mättää, että ovat alkaneet nyt nitisemään ja natisemaan ja toinen juttu on, että pehmeä koppa ei tahdo millään pysyä paikallaan -varsinkin kun päätyä joutuu näin flunssakaudella pitämään hiukan koholla- vaan tuppaa liukumaan jalkopäästä jalkatuen yli. Mutta voihan olla, että se ongelma on vain tässä meidän mallissa.

ollut neljä kuukautta käytössä ja hyviksi ovat osoittautuneet. Kevyet lykkiä ja nostaa autoon. Näppärät kasata ja menevät pieneen tilaan. Me ollaan myös lyhyitä vanhempia, joten matalat ovat kivat. Kaupoissakin ym. ahtaissa paikoissa toimivat. Muita miinuksia ei tällähetkellä löydy, paitsi hinta on aikas korkea. Ja jos näihin päädyt niin pyydä kaupanpäälle kunnon sadesuoja, sillä omalla ei tee mitään. Ja me saatiin hyttyssuojakin samaan pakettiin.

Gesslein Swing ja neljän kk kokemuksella voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Liikkuvat kuin unelma; juuri tänään lykin tuolla lumikelissä eikä ottanut voimille;) Meillä valintakriteereinä olivat mm. helppo kasata ja koota, menevät pieneen tilaan, kääntyvä työntöaisa ja ulkonäkö. Itseasiassa Gessleinin ja Teutonian välillä mietittiin...Ainoa miinus on se tavarakorin pienuus ja sinne laittamisen vaikeus, mutta jos haluaa pieneen tilaan menevät=matalammat vaunut on tuo välttämätön pakko. Myös meillä, kuten Näätä77, tuo tavarakorin pienuus oli tietoinen valinta. Hintavat olivat; saatiin kaupankylkiäisinä 2 sadesuojaa (toinen gessleinin oma läpinäkyvä ja toinen joka-vaunun-yleismalli) sekä hyttysverkko.Mulle oli iloinen yllätys myös se, että kovasta kantokopasta saa sen pussin... alun alkaen menin ostamaan pehmeää kantokoppaa, kun ajattelin sen säilytyksen olevan helpompaa (siis vie vähemmän tilaa). Onneksi oli todella hyvä myyjä, joka esitteli kaiken..

Meillä oli gessut käytössä 08/04 alkaen, ihanatminä ja mies pitkiä, (176cm ja 196cm) molempien hyvä työntää.ainoa miinus tosiaan pieni tavaratila..Nyt meillä käytössä Brion tuplat, itku tuli kun luovuttiin Gessuista ja hieman kaduttaakin, mutta nyt pakko käyttää tuplia jahka isompi kävelee enempi ja pärjätään taas yksösillä meille tulee Gessut ja seisomalauta..

Meillä oli ne Gesslein Highlight-yhdistelmät väri oli ihana puna/kitti oi oi ihan tulee taas tippalinssiin kun niitä muistelen.Menivät näppärästi kasaan ja mahtuivat meidän 2 paikkaiseen autoonkin.Suosittelen! ovat joka pennin arvoiset!

Maasto kun maasto niillä pärjäsi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat