Vierailija

Kommentit (26)

Toivoit ilmeisesti kauhistelua siitä, kuinka kumpikaan ei ole akateemisessa työssä. Voi herranen aika sentään! Siinä oli vähän kauhistelua sulle :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos työssään viihtyy niin kai saa tehdä mitä haluaa. Ja usein on lisäksi niin, että esimerkiksi puhelinmyyjät tienaavat huomattavasti enemmän kuin pitkän koulutustaustan omaavat, " arvostetuissa" ammateissa olevat henkilöt.

Olisi totaalisen kauheaa viettää päivänsä kännikaloille tupakkia myymällä tai puhelinterrorisoimalla ihmisiä. Mutta hyvä, että joku sitäkin tekee ja mieluummin niin kuin että olisi työttömänä.Vierailija:

Lainaus:


Korkeintaan ehkä ajattelisin, että enpä itse haluaisi tuollaista työtä tehdä, vaikka mitä maksettaisiin. Mutta osa ihmisistä ajattelee tosiaan niin, että viis siitä, mitä työ on, kunhan sillä ansaitsee elantonsa.Hyvä, että sellaisia ihmisiä on, koska kuka muuten tekisi nuo hommat? Mutta itselleni työn mielekkyys ja mielenkiintoisuus ovat tärkeitä, vietänhän aika ison osan valveillaoloajastani töissä.


Tiedättehän Living on a prayer, You were born to be my baby yms. " We both got jobs ' cause there' s bills to pay..." (Ja kielioppivirheetkin kuuluu asiaan, tietty.)

Korkeintaan ehkä ajattelisin, että enpä itse haluaisi tuollaista työtä tehdä, vaikka mitä maksettaisiin. Mutta osa ihmisistä ajattelee tosiaan niin, että viis siitä, mitä työ on, kunhan sillä ansaitsee elantonsa.Hyvä, että sellaisia ihmisiä on, koska kuka muuten tekisi nuo hommat? Mutta itselleni työn mielekkyys ja mielenkiintoisuus ovat tärkeitä, vietänhän aika ison osan valveillaoloajastani töissä.ilmiselvästi tarkoituksenasi on että aletaan kilpaa ilkkumaan sitä miten " huonoissa" työpaikoissa ovat. Voivat olla onnellisia että molemmilla on työtä, oli työ mitä tahansa

Ja tuskin nuokaan köyhyysrajalla elävät, ärrän myyjä saa varmaan bruttona n.1600/kk ja puhelinmyyjät voivat päästä erittäin hyviinkin ansioihin. Siis jos tässä nyt oli tarkoituksena matalapalkkaisille nauraminen

itseasiassa suhdekkin alkoi aikoinaan työtoveruudesta samassa puhelinmyyntifirmassa!

Tienestit on kummallakin tasaisen hyviä 2500 - 4000 e/kk kummallakin, verojenkin jälkeen jää ihan mukavasti elämiseen. Kun on jo vuosien kokemus puhelinmyynnistä, niin se auttaa paljon.

Mitä mieltä tästä sitten pitäisi kenenkään olla?

Mulla on kaupallinen koulutus (merkonomi) ja puoliso on pelkällä ylioppilaspohjalla tehnyt töitä.

Miksi lähtisin enää mihinkään muuhun hommaan kun tykkään tästä ja pärjään hyvin, samoin kuin puolisokin!?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat