Vierailija

Kommentit (13)

Kurjaahan se on, mutta oikeasti ei tunnu missään. Lapset ovat nääs elossa. Alussa oli kolmella todella tiukka tilanne ja pitkiä tehohoitoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

veyskeskuslääkärille kuukauden päästä pyynnöstä. tehdään neuvolasta sitten lääkärineuvola. pitää taas vaatia lähetettä korvalääkärille neuvolasta kun sinne menemme ensi viikolla. onneksi nytten tuo rokotetutkimuslääkäri lupasi laittaa meille lähetteen korvalääkärille ellei terkkarissa sitä kukaan laita. ainoa huono puoli siinä on se, että näemme tuon lääkärin seuraavan kerran vasta ensikuun lopussa ja ehdin näkemään montakin lääkäriä ennen sitä rokotusta. pitää varmaan puhua mahdollisimman monelle lääkärille. josko joku kyllästyisi/hermostuisi ja laittaisi lähetteen.ottaisin kyllä mieluummin korvatulehdukset kun jatkuvat oksennustaudit.

meillä molemmat lapset tälläkin hetkellä kipeinä, on jo neljäs kerta tänä vuonna....

ja tämä tauti onkin sitkeää sorttia, viisi päivää, eikä loppua näy...

Jos suo tuttipullosta, niin ainakaan ei kannata juottaa selällään, silloin voi vaan pahentaa kierrettä. Ja tosiaan maitohappobakteereista ei ole haittakaan ja voivta lisätä vastustuskykyä.

Ei terveyskeskuksessa sanottu mitään kun kysyin jatkosta. Kontrolleihin vaan pyysivät. Itse sitten soitin neuvolaan, sain sitä kautta ajan lastenlääkärille ja nyt mennään sitten jatkotutkimuksiin. Tuntuu että itse pitää nykyään kaikki asiat hoitaa juurtajaksaen, että hoitoa saadaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat