Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

maan vaikka pystyisivät.

Kommentit (21)

Vierailija:

Lainaus:


siellä kun maitolitrakin maksaa 10 euroa. Hylkeet ovat tärkeää ravintoa Kanadan pohjoisterritorioiden asukkaille.
On täysin mahdollista tappaa eläin nopeasti, kivuttomasti ja ns. kertalaakista.Eläinten poikasten täysin tarpeeton kidutus ja elävältä nylkeminen kertovat aivan jostain muusta kuin pohjoisterritorioiden ihmisten nälästä ja ruuan tarpeesta.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan kamala oli se video ei voinut katsoa edes loppuun. Olen myös nähnyt kun noita pieniä kuutteja nyljetään elävänä joskus lapsena telkkarissa ja vieläkin ahdistaa! Nimet vaan listaan!

ne pyydystäjät iski niitä poikasia jollain ihme koukulla takaraivoon ja osa iskuista osui niin väärin, että se hylkeenpoikanen pääsi vielä karkuun sitä ukkoa, kunnes äijä nappasi raukkaa sillä koukulla kehoon ja repi mukanaan laivaan :' ( Ihminen on niin käsittämättömän julma eläin :' (
Jättävät kuitenkin henkitoreisiinsa kärsimään ja nylkevät elävältä. Todella sairasta ja erittäin tuomittavaa. En voi ymmärtää että heille löytyy puolustajia pelkästään sen vuoksi, että tuo on heidän ELINKEINONSA. Jonkinlaiset säännöt pitäisi kai tappamisessakin olla. Tuo oli ihan silkkaa mielipuolista pahoinpitelyä ja jokainen näistä mielisairaista miehistä ansaitsi tismalleen saman kohtalon, eli elävältä nylkemisen. Kun tämä kuitenkaan ei ole " sivistyneessä" Kanadassa mahdollista, niin ehdoton vankilatuomio on vähintä.

Eskimoille nyt hyväksyn hylkeenpyynnin kun ne ei harrasta tuollaista joukkomurhaa ja syövät kanssa hylkeet ja osaavat varmaan kunnioittaa hylkeitä enemmän kuin nuo murhaajat.


Brigit Bardot on yrittänyt pitkään tavata Kanadan " kalaministerin" , mutta mies ei suostu tapaamaan häntä. Bardot olisi halunnut selittää miehelle miksi tällä olisi kaikki valta lopettaa näiden hylkeenpoikasten kidutus. Mies-ministeri vastasi hyvin ylimielisesti tv-toimittajille, että kyse on " vain eläinsuojelijoiden propagandasta" . Käsittämätöntä puhetta kun todisteena on selvät video-nauhat näistä julmuuksista.Miksihän muuten nämä sadistiset kiduttajat videoivat tekonsa? Saavatko nautintoa siitäkin? Katsovatko niitä myöhemmin runkaten?

Niitä ei kuulu tappaa. Myös eläinten kiduttaminen on raakalaismaista ja väärin. Sillä tavallahan laji tapetaan sukupuuttoon kun kaikki naaraat ja poikaset tapetaan juuri silloin kun ne on kaikkein puolustuskyvyttömimpiä.Tämä on tietysti hirveän vaikeaa joillekin empatiarajoitteisille tajuta.

Kyllä me ihmiset ollaan julmia ja kylmiä.Kaikki (parin kuukauden ikäiset) poikaset ei ole etes vielä kuoleita ennen, kun nämä hullut barbaari hylkeen pyytäjät alkavat nylkemään niitä.Miksi ne pienet poikaset pitää tappaa nuijimalla, jos on pakko tappaa niin eikö olisi jotain inhimillisempää ja varmempaa tapaa??Voi perhana!! Itkettää ja suuttuttaa ihan kamalasti. Onko jossain jotain adressia tai muuta sivua mihin voisi käydä vaikka rustaamassa nimensä, että VASTUSTAN MOISTA KIDUTUSTA!!! Tietääkö kukaan??Taidan alkaa boikotoimaan Kanadalaisia tuotteita tai jotain...

Oli niin pieni teko, mutta tulipas siitö silti uskomattoman hyvä ja ihana mieli kun laitoin oman nimeni listaan ja näin tein etes sen pienen, mutta silti konkreettisen teon asian hyväksi.Animalialta oli tullut saman tien kiitos viesti sähköpostiini, koska välitän asiasta ja sekin tuntui hyvältä ja näi, että nimeni ja mielipiteeni menivät perille.Nimiä listalle laittamaan! Hopi hopi av-mammat!!:)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat