Seuraa 

Kertokaahan kokemuksia ja mielipiteitä, että kumpi olisi parempi? Vauvamme on 8kk ja olen pikku hiljaa lopettelemassa imetystä (syitä en nyt jaksa tässä kirjoituksessa selvitellä). Neuvolasta kehoittivat ehdottomasti nokkamukin harjoittelua ja itsekin sitä ajattelin. Tuntui turhalta enää tuttipulloihin siirtyä, mutta nyt taas mietityttää. Vauvalla on kuitenkin kova imemisen tarve ja nokkamuki/taikamuki ei miellytä. Meidän vauvaa suorastaan suututtaa, kun pitäisi se nokkamukin nokka suuhun laittaa. Tuskastuttaa... Ja tuntuu, että ne tuttipullothan ovat kuitenkin vauvoja varten. Vesipullona meillä on tuttipullo ollutkin parin kuukauden ajan ja se on kelvannut hyvin. Ja siis siitä nokkamukista olen antanut velliä, jota meillä menee myös kiinteiden kanssa " kastikkeena" . Joten maku on tuttu. Taikamukista otin pois venttiilinkin, mutta se ei vaikuttanut asiaan. Kyllä vauvamme osasi imaista velliä myös siitä venttiilin läpi. Mutta vain kerran tai pari. En tiedä... Olisiko se tuttipullo kuitenkin parempi vai yritänkö päästä helpommalla...?

Kommentit (5)

Meillä esikoinenkin oppi nokkamukille kunnolla vasta 1.5-vuotiaana kun vesilasistakin oppi jo paljon aikaisemmin juomaan suoraan.. Sit oli pakko ottaa nokkamuki käyttöön, kun tuli niin paljon tahallisia vesivahinkoja... ;)Eli minusta tuttipulloa tarvii vielä alle 1-vuotiaat ainakin, miksei pidempäänkin. Tietysti eri, jos vauva hyväksyisi nokkamukin helpolla, mutta niinhän teilläkään ei näytä olevan tuossa tilanteessanne.

meillä " vauva" jo täyttää vuoden. Imetys loppui kun oli 9kk. Nokkamuki ( tupperwaran) on ollut käytössä jo 7kk ja hyvin juo siitä ja nyt jo ihan suoraan lasista ruokailujen yhteydessä.

Pullon otin kuitenkin käyttöön imetyksen loputtua juuri kuten joku aikaisemminkin mainitse vauvalla kova imemisen tarve. Pullosta otetaan huikat päivällä ja yöllä, illalla velipullo.

Kiirettä en pidä pullosta vieroittamiseen. Kyllä sen aika tulee kun vauva on siihen valmis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän neiti (nyt 1v5kk) hylkäsi tuttipullon reippaasti alle 1-vuotiaana eikä nokkamuki kelvannut lainkaan. Tyttö on juonut nyt monta kuukautta ihan tavallisesta lasista -samanlaisesta kuin äiti, isä ja isot veljet =)Tansku

Poika siirtyi tuossa iässä tuttipullosta nokkamukiin. Osta useita erilaisia, jos vain joku kelpaa niin kyllä niille muillekin käyttöä löytyy myöhemmin sitten.

Ei tarvitse vieroittaa tuttipullosta..

Kiitos vastauksista. Vieläkin asiaa mietiskelen ja tänään olimme kokonaan ilman nokkamukia. Ajattelin, että kokeillaan sitä kuitenkin vielä... Katsotaan nyt sitten, kuinka käy.

Jos muilla kokemuksia, niin kommentoikaa :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat