Seuraa 

Eli mitä raskauvaivoja on ollut ja mikä on auttanut? Listaan tähän joitain, lisäilkää jos tulee muita mieleen. Nämä siis ovat minua auttaneet:Väsymys: Berocca Plus

Pahoinvointi: Berocca Plus

Anemia/raudan puute: Obsidan fe++

Hiiva: Ehkäisyyn Reladrops

Raskausarvet: Ehkäisyyn Aqualan-perusvoide

Närästys: Välttää rasvaisia ruokia, hoitoon Rennie

Suonikohjut: Ei kokemusta

Turvotus: Ei kokemusta

Suonenveto: Magnesium

Ummetus: Vehnälese (kuituja)

Kommentit (10)

lisätään nää nyt vielä kun muistui mieleen.Virtsatiehyetulehdus: Alkava tulehdus; juo paljon puolukka/karpalomehua jossa ei ole sokeria. Luontaistuotekaupasta saa karpalotabletteja,niitä kun ottaa kuurin niin voi hyvin selvitä ilman antibiottikuuria. Erityisen tarkka hygienia, pesut usein.L taas

Nivuskivut: venyttelyYöpissaaminen:

rakon kouluttaminen (=ei vaan mene pissalle heti ekasta tai tokastakaan pissahätätuntemuksesta) ja kannattaa juoda aamulla ja päivällä runsaasti, illalla ei enää nesteitä klo19-20 jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halkeilevat suunpielet:

Ajatellaan johtuvat b-vitamiinin puutteesta ja usein näin onkin, mutta lisäb-vitamiinista huolimatta jatkui. Vaihdoin hammastahnan apteekin Biotene-hammastahnaan (olen ollut herkistynyt hammastahnalle myös pilleriaikana vuosia sitten) ja parissa päivässä tuli suunpielet kuntoon. Olivat vaivaneet lähes koko raskauden ajan ja nyt on ollut siitä asti kunnossa jo 2 kk.

Touhis rv35+4

närästys: banaani ja rasvaton maito

raskausarvet: ehkäisyyn Body Shopin Cocoa Butter

turvotus: ananasmehu, jalat ylös

kukkiva naama: Vichy Normaderm

...on ainakin minulla ainut apu ollut venyttely: lonkkien ulkokiertäjien ja pakaralihasten sekä lähentäjien ja takareisien monipuoliset venyttelyt.Nivuskipuun auttaa varsinkin venytys, jossa istutaan polvien päällä jalkaterät lähekkäin ja polvet erillään (lonkat auki) ja siitä taivutetaan kehoa lattiaa kohti, niin että lantio aukeaa hyvin.En ainakaan näin loppuraskaudessa saa nukuttua enää riittävän pitkiä yöunia, ellen illalla ennen nukkumaanmenoa tee noita venytyksiä...

Väsymys:

Lepo, lepo, lepo ja sairasloma että sain levätä. Väsymys meni ohi noin rv 16...Pahoinvointi:

Pahoinvointi hellitti minulla syömällä, syödä piti alussa tosi säännöllisesti 3 tunnin välein. En voinut syödä mitään rasvaista. Kaikki terveellinen oli pop...Anemia/raudan puute:

ei kokemusta, mutta jos tulee tarvetta käyttää niin sitä kreuterblutsaftia käyttäisin.Hiiva:

ei kokemustaRaskausarvet:

Rasvailen, kun muistan ihan perusvoiteella. Ei ainakaan vielä ole arpia.Närästys:

Ei kokemusta, mutta enpä juurikaan syö rasvaisia/maustettuja ruokia. Joskus " normaalissa" tilassa närästykseen on auttanut AB-piimä. Tämä mielestäni muutenkin auttaa yleisvointiin, suolentoimintaan, vatsanpuruihin.... Kun säännöllisesti juo. Siksi kai ei närästäkään??Suonikohjut:

Ei kokemustaTurvotus:

Tukisukat (instrusta eli siis kunnon tukisukat) ja lepo päivällä. Eli jalat vaakatasoon. Turvotukset pysyvät jotenkin aisoissa... Runsas juonti myös ennalta ehkäisee!Suonenveto:

Ei kokemusta, varmasti myös tuon piimän ansiota. Eikös niissä ole magnesiumia?Ummetus:

Runsas vedenjuonti. Alussa (en juonut riittävästi, kun en tajunnut) piti pahinpaan vaivaan käyttää luumua, kun helpotti pahin on vesi riittänyt...

Eli mitä raskauvaivoja on ollut ja mikä on auttanut? Listaan tähän joitain, lisäilkää jos tulee muita mieleen. Nämä siis ovat minua auttaneet:Väsymys: Aluraskaudessa ei auttanut muu kuin nukkuminen. Viimeisen kolmanneksen aikana multitabs 2+.

Pahoinvointi: alkuraskaudessa voin huonosti 24h,mutta oksennusta ei tullut koskaan. 100 prossanen Apelsiinimehu, näkkäri tai hapankorppu aamulla voin kera. Sitten päivällä/kahvitunnilla hapankorppua ja kuppikuumaa mustikka/vadelma.Säänöllinen pieni välipala. Ei mitään makeaa!

Närästys: Välttää paprikaa,chiliä,kahviaSuonikohjut: tukisukat jalkoihinTurvotus:ilmennyt viimeisellä raskauskolmanneksella. Apuna on ollut ananas ja juoda paljon.Ennenaikaiset supparit: Lepo. Ei tehdä yhtään mitään,vaan maata. Välttää kaikkea tulista ja mausteista ruokaa. Nukkua korkealla tyynyllä ja pitää jalkojen välissä tyynyä. Tai sellällään nukkuessa pitää 2 tyynyä polvitaipeiden alla. Vältää seksiä.Hikoilu: olla mahdollisimman vähissä vaatteissa ja käydä suihkussa monta kertaa päivässä. Nukkua pelkällä pussilakanalla tai ilman mitään.Kannatinlihaskivut: Magnesium, lepäily, lämpimällä hautominen ja pahimpiin kipuihin panadol. Juominen myös voi helpottaa oloa. Kävely tekee vain kipeämpää.Lilli81 30+5* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat