Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miksi juuri se tuntuu niin pahalle?

Oletko tuntenut tekijän tai uhrin?

Sivut

Kommentit (191)

Töölössä töissä ollessa jäi mieleen aamusta tuotu nainen. Edellisenä päivänä naimisiin ja hääyönä ukko hakkas. Kallonmurtuma + muut vammat. Kuoli ennen puolta päivää.

Miltäköhän omaisista tuntuu kun näitä juttuja repostellaan lehdissä?

Se on todella kauheaa; lehdet tekee juttunsa ja repostelee niitä lööpeissä ja omaiset ovat vielä ihan tietämättömiä jutuista tai ainakin shokissa. Sitten ihmiset oikein " nauttien" lukee ja kauhistelee, että miten tällaista tapahtuu. Ja roskalehdet tekee tulosta!!!Kenen vaan kohdalle voi sattua jotain yhtä kamalaa; miltä sitten tuntuisi lukea lööpistä ruokakaupassa juttua omasta elämästäsi????nimim. kokemusta omaava

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

äiti lähti soutelemaan lammelle 3-4 lapsensa kanssa ja hukutti kaikki sinne.

En ole varma lapsimäärästä ja milloin tuo tapahtui kun olin itse niin nuori ja paikkakuntaa en kehtaa kertoa, kun olen itse sieltä kotoisin.

Vierailija:

Lainaus:


löi kirveellä myös siskoaan.. Sisko jäi henkiin ja oli sairaalassa pitkään, missä itsekin silloin työskentelin. Oli vain niin kamala seurata tytön kärsimyksiä kun se oli tietty niin shokissakin vielä. Milloin tuo Pornaisen juttu on tapahtunut?
Vierailija:

Lainaus:


on parhaiten jääneet mieleen juuri tuo Alajärven juttu, jossa nuori mies tappoi entisen tyttöystävänsä aurinkotuoliin. Poika oli entinen koulukaverini joka oli silloin kouluaikoina tosi ihana ja symppis tyyppi. Kuulemma oli jossain vaiheessa sekaantunut pelleilemään hormoonien kanssa ja käytti niitä vaikkei enää edes treenannut. Muutaman päivän pakoili poliisia ja löytyi oman kotinsa läheltä rotanmyrkkyä syöneenä ja kuoli myöhemmin sairaalassa...


Muistan kans että oli hauska tyyppi ja olin siihen silloin hiukka ihastunutkin kun Joupiskalla notkuttiin... Oli aika järkytys sitten muutaman vuoden päästä kuulla tuo.

niipa:

Lainaus:


murha, jossa tekijä-nainen yritti piilottaa verta tippuvaa uhriaan maton sisälle käärittynä autonsa takakonttiin ja jäi siinä hommassa kiinni.Asuin lähellä, joten se jäi mieleen.Nuo lastensurmat, niitä ei voi unohtaa mutta ei halua ajatellakaan kun ovat niin järkyttäviä, kaiken kaikkiaan.
murha, myös Bodom tapaus on aina kiinnostanut, siis jo kauan ennen tätä oikeuden käyntiä ja tutkimusten uudelleen aloittamista:)

Eniten minua kiehtoo/ärsyttää ajatella, että jossakin joku TIETÄÄ totuuden, mutta ei puhu...! Omaan vilkkaan mielikuvituksen, ja aina mietin, että joku testamentissaan tmv. kertoisi syyllisen, on se sitten hän itse tai joku muu...:) ..Ja sitten mietin mitä perikunta tekisi, repisikö vainajan ilmoituksen vai antaisiko poliiseille...;)

Muistan muuten siitä Murasesta, kuinka oli jotain ylimääräisiä uutislähetyksiä. Ihmisiä kehotettiin pysymään sisällä.Onkohan se jo vapaa?

3 eri tapausta. Ekassa mustis aviomies tappoi vaimonsa ja tämän siskon ja kaksi veljeä. Toisessa mustis poikaystävä tappoi (ex?)tyttöystävänsä joka oli ottamassa aurinkoa ja kolmas kun poikajoukko ampui vanhan kyläkauppiaan. Vuosia en tarkkaan muista.

Vierailija:

Lainaus:


Vieläköhän ne murhaajapennut ovat vankilassa tuosta tekosestaan? Varmaan osa jo pian vapautuu, ekakertalaisethan pääsevät kai aika lyhyillä kakuilla.Mikähän niidenkin lapsien päässä oli mennyt sekaisin että tuollaiseen ryhtyivät? En vois ille mitään, mutta tunnen armotonta vihaa ja halveksuntaa niitä oksettavia lapsia kohtaan. Mun mielestä mikään rangaistus ei ole niille tarpeeksi.
erityisesti iltapäivälehdissä taivasteltiin, että niin hyvien perheiden pojat, kun vanhemmat oli juristia jne. Olen itsekin toimittaja enkä toivottavasti koskaan hairahdu tuollaiseen yhteiskuntaluokkarasismiin, että vain vähän tienaavien perheiden lapset muka pystyisivät tuollaiseen. Minua oksetti niissä ylimielisissä paskapäissä sekin, että rahaa oli vanhemmilta saatavissa lähes rajattomasti, ja sitten luullaan olevansa niin ylimaallisia ihmisiä, että kahden ihmisen hengenkin voi riistää ja vielä häpäistä hautarauhaa.Ne kakarat eivät ansaitse päästä vapaalle koskaan.

joskus 70-luvulla, äiti oli laittanut pöydälle lapun missä luki: ollaan kukei poimimassa, ja mennyt pikkuisen tyttönsä kanssa, olisiko ollut 3-5 vuotias, ulos. Äiti löytyi myöhemmin sukkahousut revittynä ja verissään kallioilta ja pikkutyttö oli tapettu. Äiti kertoi, että joku mies oli käynyt heidän kimpuunsa ja raiskannut äidin ja tappanut tytön. Muistaakseni selvisi vasta tytön hautajaisten jälkeen, missä äiti oli tietenkin ollut murheen murtama, että äiti oli tappanut itse tyttönsä hakkaamalla kivellä päähän ja vahingoittanut sen jälkeen itseään. En tiedä miksi tämä on jäänyt niin hyvin mieleeni. Lehdessä oli se äidin kirjoittama lappunen, ja muistan sen vieläkin. Itse olin tuolloin aika pieni, mutta jostainsyystä se on vahvasti mielessä. Jammu-juttu oli kyllä myös tosi karmaseva.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat