Vierailija

Olemme siis lähdössä Turusta riseilemään klo 8 aamulla.

Matkaa meillä on paljon. 4h ajomatka suurinpiirtein.Herätäkö yöllä ja ajaa Turkuun ja mennä sitten suoraan laivan aamupalalle?

Vai mennäkö edellisenä päivänä Turkuun ja olla hotellissa yötä? Sieltä hotellistakin vaan pitää lähteä tosi aikasin pois, ehtiikö edes aamiaista syödä?Mitä te tekisitte? Lapsia on matkassa mukana.

Kommentit (6)

Satamaan 20min matka ja kyllä meillä lapset on ehtineet pienen aamupalankin tuossa ajassa syömään. Herää vaan aikaisin ja laittaa aamulla jotain nopeaa ja helppoa ettei nyt matkalla ihan älytön nälkä tule. Laivassa on sitten jatkettu.

Saako siitä risteilystä mitään irti, jos kaikki ovat ihan väsyneitä. Teidän pitäisi lähteä kotoa ilmeisesti viimeistään kolmelta aamuyöllä. Vaikka lapset pystyisivätkin nukkumaan autossa olette te vanhemmat varmasti melkoisen poikki. Suosittelisin myös hotellia Turussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huoneen hinta on edullinen, kun siihen ei kuulu aamupalaa. Hesehotellissa taitaa olla sama systeemi. Toisaalta hinta ei välttämättä ole niin halpa, jos matkan ajankohta on jo lähellä (hinta nousee sitä mukaa kuin hotelli täyttyy).

Ajomatkaa ei ole läheskään saman verran kun teillä, mutta olemme silti päättäneet mennä hotelliin turkuun ettei tarvii kolmen alle 5 v kanssa aamuyöstä lähtee. Tuskin kerkee aamiaista hotellissa mutta voihan sen syödä sitten laivalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat