Seuraa 

Olen tässä pidemmän aikaa jo kärsinyt ummetuksesta mihin ei ole auttanut liikunta eikä ruokavalio. Kokeiltu on laktuloosivalmisteet ja luumut ja leseet ja puurot. Nyt meni jo niin pahaksi, ettei apteekin peräruiskekaan tuntunut tepsivät, vaan johonkin suoliston uumeniin jäi joku lukko. Ostin sitte apteekista suolihuuhdepussin ja tein suolihuuhtelun -> toimi! Ainakin vielä on ihan ok olo.Nyt sitten jälkeenpäin aloin tietenkin miettimään, että ei kai vesihuuhteluun ole mitään esteitä, olisiko joku sattumoisin tietoinen jos tuosta on jotain haittaa? Itsestä tuntuu, että on ainakin luonnonmukaisempi kuin lääkkeelliset peräruiskeet..

Kommentit (7)

...että ns. vesiperäruiske(josta ilmeisesti on kyse) olisi millään lailla haitallinen. Toki uloste kannattaa yrittää saada tulemaan edes välillä ilman ettei suoli " laiskistu" , näin meille ainakin koulussa opetettu. Eli jos nyt et joka päivä noita ruiskeita laita niin...Ja pakkohan se uloste sieltä jollakin on pois saada, jos tuo on ainoa mikä auttaa niin mikäpä siinä...:)


..se sitoo vettä ja mahan pitäs alkaa toimia.. Hivenravintoterapian ammattilaisen ohje! Kelasin magnesium tosi turvallista, ei mtn haitallisia lisäaineita..niitä pvässä niin paljon että maha toimii, ylimäärä tulee ulosteessa! Toimii :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mistäs tuota magnesiumia saa ostaa? Mulla obsidan taas pisti vatsan aivan lukkoon, itseasiassa sen takia jouduin obsidanin vaihtamaan krauterblutsaftiin kun noi tabut vaan pahensi tilannetta...

Tuo Magnesan sisältää näköjään B-vitamiinejakin, eli yritän etsiä jonkun vitamiinittoman kun käytän päivittäin jo Beroccaa joka sisältää melkosen määrän B-vitamiineja :) On pitänyt hyvin huuliherpeksen ja pahoinvoinnin kurissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat