Vierailija

Turun telakan työntekijät, Porvoon Nesteen Biodieselin voimalatoksen rakentajat ynnä muut ovat lakossa, koska joku idiootti on keksinyt muuttaa lakia siten, että päivärahoista peritäänkin veroa! Ja vielä taannehtivasti. Turussa on joillelkin tullut jopa 60000 mätkyt.

Kuulostaa todella epäreilulta. Autoveroakin olisi pitänyt kerätä taannehtivasti niiltä, joilla on ollut auto jo 50-luvulla, saman periaatten mukaan.Ja tämä lakimuutos on jonkun yksittäisen verovirkailijan keksintö. Perkele. Onkohan eksä saanut liian hyvää palkkaa ja tämä on oiva keino kostaa?

Kommentit (2)

Miksi jonkun pitäisi saada verovapaata tuloa sen vuoksi, että todella VAKITUISESTI tekee työtä samassa paikassa vuositolkulla.Oli se oma ns. " vakituinen asunto" sitten missä tahansa. Samalla perusteella minä voisin siirtää kirjat vaikka toiselle puolelle maata ja " käydä sieltä" töissä täällä nykyisessä työpaikassani ja nostaa samalla verovapaita päivärahoja.

jos on ollut kesän töissä ei voinut saada opintotukea...Kiva sille porukalle oli maksaa niitä rahoja, kun muutenkin oli ne tulot niin suuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat